Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke Overdrive-knappen på en Toyota

De fleste nyere Toyota biler med automatiske girkasser er utstyrt med en Overdrive Lockout-knappen på girvelgeren. Når du trykker på denne knappen, låser den deg ut av Overdrive, 4. gir, tvinger bilen inn tredje gir. Når trykket, vil du vanligvis ser et lys vises på dashbordet som sier "O /D off." Knappen fungerer som en bryter. Dermed trykke den aktiveres når O /D lockout. Trykke den en gang returnerer overføring til normal drift. Knappen er nyttig for en rekke formål, men mange glemmer at det er enda der. Du trenger
En fersk modell Toyota bil med automatgir
Vis flere instruksjoner
en

Trykk på knappen når du passerer en annen bil på motorveien. Når passerer et annet kjøretøy i en automatisk girkasse bil, er det noen ganger vanskelig å få bilen til å akselerere fort nok. Prøv å klikke på Overdrive-knappen. Ved å tvinge bilen i tredje gir, vil motoren få mer toque og dermed bli bedre i stand til å akselerere forbi den andre bilen.
2

Trykk på knappen når du taster inn ringveien. Som forklart ovenfor, vil dette gjøre det lettere å effektivt akselerere opp til marsjfart.
3

Engage knappen når du går ut av motorvei. Klikk på knappen akkurat som du slår på exit ramp, og la motoren hjelpe bremse deg ned. Bremsene har en større tendens til å overopphetes når det brukes i høy hastighet. Bruke O /D lockout knappen vil bidra til å bremse deg ned til en lavere hastighet, og da kan du bruke bremsene.
4

Trykk på knappen når du går opp en lang, grunne karakter på motorvei. I en slik situasjon, noen ganger automatgir vil mislykkes i å gire ned fort nok, forårsaker du å miste makt. Engasjere O /D lockout for å tvinge bilen inn thrid gear.
5

Engasjere O /D lockout-knappen når du går ned en lang bakke for å holde deg fra å få for mye fart. Hvis bakken er bratt, kan du selv trenger å flytte bilen ned i andre gir med girspaken. Dette vil forhindre overoppheting pausene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147940.html

Previous:
Next:

driving tips