Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik skaffer en funksjonshemmet Parkering Permit i Missouri

Personer som er deaktivert i Missouri kan søke om en deaktivert parkeringsplass tillatelse. En person med varig nedsatt funksjonsevne kan be funksjonshemmede bilskilt eller en parkeringsplass for funksjonshemmede plakaten. En person med en midlertidig uførhet kan bare be om handikapparkering plakaten. I begge tilfeller må søkeren oppfyller definisjonen av funksjonshemming i samsvar med Missouri lover. Les videre for å lære hvordan du kan få et funksjonshemmet parkeringstillatelse i Missouri. Instruksjoner
en

gjennomgang definisjonen av fysisk funksjonshemmede per delstaten Missouri lover og bestemme at du kvalifiserer som en funksjonshemmet person i henhold til disse lovene.
2

Request den " Søknad om funksjonshemmet person Plater /Placard Form DOR-2769 "fra Missouri Department of Revenue (DOR) hjemmeside. Dette skjemaet kan ikke lastes ned fra DOR nettstedet.
3

Fullfør aktuelle delene, når du mottar skjemaet, som de hører til funksjonshemming.
4

Last ned og skriv ut "Legens erklæringen for funksjonshemmede bilskilt /Placard Form 1776" fra Missouri DOR nettstedet. Gi form til legen din slik at den type funksjonshemming kan være sertifisert og at det er enten fast eller midlertidig uførhet. Den forventede lengden på en midlertidig uførhet må også bli vist.
5

Send inn skjemaene til Missouri Motor Vehicle Bureau. Dersom det søkes om midlertidig uførhet plakat, som ikke skal overstige 180 dager, er det en nominell avgift. Det er ingen avgift for en permanent uførhet plakat eller for uførhet plater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147845.html

Previous:
Next:

driving tips