Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å eie en Moped ansvarlig i Michigan

Mopeder er alle der. Vi ser alle typer mennesker riding mopeder for en rekke årsaker, og med populariteten av mopeder kommer ansvar. En moped er et motorisert kjøretøy som har en motor under 50cc. Det må ikke overstige 30 miles pr time, og krever ikke at operatøren kan skifte gir. I Michigan har vi våre egne regler og forskrifter for å eie mopeder. Følgende er Michigan lover på moped eierskap. Du trenger
Moped førerkort for personer under 18 år.
Moped lisens merket
Hjelm og briller
Vis flere instruksjoner
en

Når du er kjøpe en brukt moped er det viktig å vite hva Michigan loven krever. Enhver person 15-18 må ha en gyldig moped førerkort for å kunne drive en moped. Det er veldig lett for tenåringer å oppnå. The Department of Motor Vehicles har en studie pamflett å forberede tenåringer for mopeden test. Over en alder av 19 en moped lisens ikke er påkrevd, men du må ha et gyldig førerkort.
2

Mopeder er også pålagt å ha en lisens merket plassert på bakskjermen. Dette er bra for tre år før det må fornyes. En moped skal ha alt det er sikkerhetsfunksjoner, horn, montert frontlys, montert sete, bremser på begge hjul, speil og hale og bremselys. I staten Michigan er det ulovlig å ri to på en moped, selv om det kan ha en passasjersetet.
3

Selv om det ikke er et krav for alle over 19, bør hjelmer bæres for din egen sikkerhet. Ikke glem briller eller briller for å beskytte øynene hvis hjelmen du velger ikke har et visir. Være en smart driver, holde moped i topp stand, følger reglene i veien, være trygg og ha det gøy å være en ansvarlig moped eier i Michigan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148077.html

Previous:
Next:

driving tips