Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre på en Two-Lane Roundabout

En rundkjøring, som i enkelte områder kan være feil referert til som en rundkjøring er et kryss design som gjør at trafikken å være i bevegelse. I motsetning til et veikryss med et trafikklys som stopper trafikken på hver kjørebane i sin tur gir en rundkjøring alle kjøretøy for å være i bevegelse når de passerer gjennom eller avslutte på vei til sine respektive destinasjoner. Single-felts rundkjøringer er ganske grei, men to-felts rundkjøringer kan være forvirrende. Instruksjoner
en

Følg skilting som du nærmer deg rundkjøringen. Adlyd kjørefelt valg tegn.
2

Bruk bilen i høyre fil når du nærmer deg rundkjøringen hvis du er avslutter rett umiddelbart, eller hvis du er avslutter over rundkjøringen for å fortsette på samme rute. Bo i høyre kjørefelt når du kommer inn i rundkjøringen. Gi rett-på-vei til begge baner av trafikk allerede i rundkjøringen kommer opp på venstre side.
3

Kjør bilen i venstre felt når du nærmer deg rundkjøringen hvis du er spennende 3/4 av veien rundt rundkjøringen (venstresving) eller hvis du utfører en U-sving. Bo i venstre kjørefelt når du kommer inn i rundkjøringen. Gi rett-på-vei til begge baner av trafikk allerede i rundkjøringen kommer opp på venstre side.
4

Hold deg i bevegelse mens i rundkjøringen. Ikke stopp. Hvis du savner din exit, utføre en trygg feltskifte inn i venstre kjørefelt inne i rundkjøringen. Fortsett rundt rundkjøringen og deretter prøve å gå ut på neste pasning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148316.html

Previous:
Next:

driving tips