Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow en Rear Drive Auto Med en Auto Transmission

Opprettholde riktig trafikksikkerheten ved tauing en bil er avgjørende for sikkerheten til alle på veien. Sleper en rear-wheel-drive bilen feil vil forårsake alvorlig skade på bilens motor og girkasse. Til riktig taue bilen, må du vite hvordan du kobler bilen til slepet trailer og hva utstyret bilen må være i. Du trenger
Tow trailer
2 skralle stropper

Vis mer Instruksjoner
en

Trekk bilens fremre dekk på hengeren og sette i nødbremsen. Dette vil sikre at kjøretøyet ikke vil bevege seg mens du skal sikre bilen til tilhengeren.
2

Wrap en av de skralle stropper rundt høyre nedre kontroll arm slik at hanken henger jevnt. Den nedre kontrollarmen er metallstykket forbinder hjulet til kjøretøyets ramme. Trekk i stroppen på venstre side av tilhengeren og koble stroppene til festepunktet på gulvet av trailler.
3

Wrap en av de skralle stropper rundt venstre nedre kontroll arm slik at hanken henger jevnt. Trekk i stroppen på høyre side av tilhengeren og koble stroppene til festepunktet på gulvet av trailler.
4

Stram skralle stropper ved å trekke i skralle håndtaket til all slakk i stroppen er borte. Gjør dette for begge de skralle stropper kobler bilen til tilhengeren.
5

Slå på nødlys å la andre sjåfører vet at du sleper bilen. Sett bilen i fri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148266.html

Previous:
Next:

driving tips