Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre i Rush Hour Med en manuell girkasse

Rush hour er alltid en problemfri for noen driver, men mer slik at når du har en manuell girkasse. Den enkle handling å trykke clutchen inn og ut begynner å tretthet beinet og bare slapper blir umulig. Å vite hvordan man skal cruise en manuell girkasse i rushtiden betyr bedre kjørelengde, mindre slitasje på bilen og en mer avslappende kjøretur overall. Instruksjoner
en

Practice forlater bilen i gir i stoppe og gå trafikk. Riding støtfangeren på bilen foran deg vil ikke få deg hjem raskere og er farlig. La bilen lede deg av flere bil lengder og ikke bekymre deg om biler sklir foran deg. Alle får fortsatt hvor de går på samme tid, og det er tryggere.
2

Match hastighet med trafikk, men motorbrems når du begynner å se bremselysene fremover. Slippe tannhjul med clutchen etter behov og til slutt krype i første gir om nødvendig. Motorbremsing bilen sparer gass ved å slå av bensinpumpen, i motsetning kystfart. Det sparer også slitasje på bremser og clutch uten å gjøre noen skade på selve motoren.
3

La det være nok avstand mellom deg og bilen foran som normal stopp og start av linjen ikke bringer deg til en fullstendig stopp. Mens det er tider du må stoppe, vil de være mindre hyppig, noe som også sparer gass.
4

Lær å se fremover i trafikken til å oppdage problemområder som kommer opp og justere crawl for å møte behovet. Leve på baksiden av støtfangeren gjennom en pendler er frustrerende, men når du vet hvordan å holde hjulene i gang du føler at du får et sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147930.html

Previous:
Next:

driving tips