Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Scooter Tips

Scootere er en ideell måte å komme gjennom en by eller et tettsted. Scootere er kompakte og kan enkelt veve gjennom tett trafikk. Ikke bare kan de spare deg for tid når du får jobbe eller den store festen, scootere er drivstoffeffektive. Legg til at rimelig forsikring og lave vedlikeholdskostnader, en scooter kan du spare penger selv om du regelmessig ri offentlig transport i motsetning til å kjøre bilen. Lære det grunnleggende om riding en scooter er enkelt. Beskyttende Gear

Bare fordi du rir en scooter betyr ikke at du kan bli med uten iført verneutstyr. Når ridning, feil og rusk kan komme inn i øyet ditt, så iført vernebriller som briller er anbefalt. Også, vil du ønsker å bruke klær som kan beskytte deg i et fall. På grunn av hastigheten på de fleste scootere, er lær utstyret ikke nødvendig, men definitivt olabukser og tunge sko som dekker tærne når man rir. Iført hjelm i tilfelle av et fall er også et must. Hvis du er spesielt bekymret for sikkerheten om natten, slitasje høy synlighet klær som neon vester.
License

Før du går ut på veien med scooter din, har lisensen som kreves for å ri på scooter på veien. Dette vil være avhengig av området du bor i, så sjekk med din lokale myndigheter. Lisensiering vil også avhenge av motorstørrelsen i scooter, vet din eksakte modellen når du sjekker med din lokale førerkort byrå. De fleste steder i USA vil kreve noen form for forsikring for scooter din, om du trenger en lisens eller ikke. Du må også registrere scooter og få plater for den slik at den lett kan identifiseres.
Lære å ri

Bli vant til kontrollene og deres layout på scooter din. Dette vil variere mellom modellene, så se på din brukerhåndboken for å finne ut plasseringen av de viktige kontrollene. Juster sykkelens kontroller slik at de passer til størrelsen av rekkevidde. Du bør aldri trenger å strekke seg for å nå kontrollene. Bruk blinklys, horn og hodelykt kontroller. Start sykkel og kjøre sakte i et avsidesliggende område. Øv med bremsen slik at du lærer å bremse med både foran og bak styrer hver gang. Du ønsker å være sikker på at du ikke snu deg over fronten på scooter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148135.html

Previous:
Next:

driving tips