Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

90 Degree Bilparkering Metoder

Det finnes en rekke forskjellige måter du kan parkere bilen din, inkludert, lukeparkering, vinkel parkering eller vinkelrett parkering. Sistnevnte er en annen betegnelse for 90 graders parkering, hva slags parkering folk flest gjør når man bruker mye på kjøpesenteret, på sportslige komplekse eller på kino. Erfarne sjåfører har som regel ingen problemer med å navigere en 90 graders spot, men nye drivere må være oppmerksom på riktige prosedyrer for å unngå å treffe naboland biler og forårsaker hundrevis av dollar verdt av skade. Open Space

Når sirkle en parkeringsplass for å finne en ledig plass, sakte ned og signalisere din intensjon så snart en åpen plass har blitt funnet. Hvis noen andre har varslet at de først, og deretter gå videre til neste tilgjengelige åpningen.

Snu hjulene på bilen, slik at den fremre støtfangeren på bilen din er like utenfor rekkevidde av bilen like før din plass (forutsatt at det er biler som allerede opptar begge områder tilstøtende rom hvor du vil parkere).

Sterkt vri rattet og sakte inn i parkeringsplassen. Sørg for at bilen har klaring på begge sider og at det ikke er noe annet som opptar din plass, for eksempel en handlekurv.

Rett ut hjulene på bilen som du trekker det opp til parkeringsplass hjulet stoppe. Hvis bilen står overfor en annen bil, sørg for at du lar omtrent en fot mellom fremre støtfanger. Stopp bilen, komme seg ut og være sikker på at baksiden av kjøretøyet er innenfor den tildelte plassen.
Tips
p Hvis du eier en større kjøretøy som en stor SUV eller full størrelse pickup lastebil, kan det hende du må svinge ut i kjørefelt for å snu bilen. Unngå trange steder hvis kjøretøyet ikke kan trygt passe mellom de hvite linjene. Aldri park i handikappede eller andre restriktive parkeringsplasser selv "bare for et øyeblikk." Alltid bruke blinklys for å vise dine intensjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148193.html

Previous:
Next:

driving tips