Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan søke på en EZ Pass i New York

En av de beste og raskeste måter å komme gjennom tollbooths og bomstasjonene i New York er å ha en EZ Pass tag. Med EZ Pass, trenger du ikke å vente i den lange kontanter baner for å krysse broer og tunneler. Det er flere måter du kan søke om en EZ Pass i New York. Instruksjoner
en

Bestill din NY EZ Pass enhet online. (Følg lenken i Resources.) Du må ha bilen din informasjon og et gyldig kredittkort. Når du har fullført registreringsprosessen, vil enheten bli sendt til deg på den adressen som er angitt.
2

Request en EZ Pass i posten. Hvis du ikke føler deg komfortabel å oppgi kredittkortinformasjon på nettet, har du muligheten til å laste ned programmet fra EZ Pass nettstedet. Fylle ut søknaden og sende den til: Programmer & Returnerte Tags, PO Box 149001, Staten Island, 10314-9001 NY. Ved mottak og gjennomgang av programmet, vil de sende enheten til deg.
3

Bestill din EZ Pass på person. Det er for tiden åtte stedene du kan besøke. Skanne oppføringer på EZ Pass nettsted for å finne den mest passende sted for deg.
4

Kjøp en EZ Pass på farten. Dette er trolig den mest praktiske av alle alternativene. Flere New York forhandlere selger forhåndsdefinerte enheter som har $ 25 som allerede er lastet ned på enheten. Åpne EZ Pass nettsted for å se hvilke NY forhandler i ditt område selger EZ Pass på farten. Den eneste betingelse er at du må registrere EZ Pass enhet innen 48 timer etter sin første bruk.
5

Hold styr på EZ Pass. Uansett hvilket alternativ du velger, er en NY EZ Pass en verdifull handelsvare. Pass på at du ikke mister den, så det vil ikke bare koste deg tid på tollbooths, men det er en avgift for å erstatte tapt eller stjålet EZ Pass enheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147955.html

Previous:
Next:

driving tips