Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lage en Høyre Turn

Å kunne gjøre en trygg høyresving er en av driving grunnleggende ferdigheter. Det er ofte de første sving tenåringer gjør når man lærer å kjøre, siden snu igjen krever vanligvis krysset foran trafikken. Teknikken for å lage en skikkelig høyresving er enkel, men viktig å kjenne og overholde. Instruksjoner
en

Brems greit inn i svingen. Hvis det er en trafikk signal for eksempel en lys eller et stoppskilt i krysset, må du komme til en fullstendig stopp før du fortsetter rundt svingen.
2

Signal din hensikt å snu ved å aktivere din nødblinkelyset . Den anbefalte minimum avstand før du slår på signalet varierer fra stat til stat. For å være sikker, må du gi driverne bak deg minst tre sekunder advarsel før du svinger.
3

ser til venstre for å sjekke for cross trafikken i gang gjennom krysset.

4

Look over skjæringspunktet for alle møtende trafikk som kan svinge til venstre inn i det planlagte kjørefelt. Ofte vil du ikke vite når andre biler har en beskyttet venstresving, så det er viktig å dobbeltsjekke før du fortsetter på ruten.
5

Sjekk veien du skal slå inn for fotgjengere . Så lenge de følger eksisterende trafikk-signaler, er fotgjengere alltid beskyttet i fotgjengeroverganger.
6

Gjør din høyre sving inn på kjørefelt nærmest deg. Unngå å krysse over flere baner av trafikk, med mindre du er sikker på at det er ingen kryss trafikk konkurrerer for lane plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147896.html

Previous:
Next:

driving tips