Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan sette en bil i nøytral Fra Park

Den nøytrale gear på en motorvogn kopler ut motoren fra hjulene og lar motoren gå på tomgang mens du kjører . Selv om friløp ikke er beregnet for bruk under kjøring, må du skifte en parkert bil i fri hvis du trenger å presse bilen eller få den slept. Kjøretøy med enten manuell eller automatisk girkasse kan raskt og trygt flyttes til nøytral fra parken posisjon. Instruksjoner
en

Kontroller at bilen er i parken ved å sjekke digitalt display på dashbordet kontrollpanelet eller indikatoren ved siden av girspaken på midtkonsollen . I biler med utstyr indikatorer på dashbordet , er bilen i park om bokstaven "P " på giret skjermen er uthevet eller omgitt av en sirkel eller boks . Hvis utstyret ditt indikatoren er på midtkonsollen , sporet ved siden av giret merket " P " skal være oransje eller rødt. Parken posisjon er vanligvis helt til venstre på dashbordet ditt kontrollpanel eller i øverste plassering på midtkonsollen .
2

Engasjere girspaken i biler med automatgir , og flytt girspaken nedover slik at Girindikatoren reiser to spor og fremhever utstyr merket " N. " Dette er nøytral posisjon .
3

Trå inn clutchen hvis du har en manuell girkasse , og flytt girspaken i midtstilling på girkassen . Dette er nøytral stilling . Slipper clutchen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148196.html

Previous:
Next:

driving tips