Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik bruker du en AAA-medlemskap

Din AAA-medlemskap er et verdifullt verktøy for å dekke alle sjåfører i ditt hjem. Enten du har en ny eller eldre bil, kan du bruke et AAA-medlemskap for mer enn bare tauing, gass og låsesmed tjenester. Hvis du følger disse tipsene, kan du hente ditt medlemskap investering i et par måneder eller mindre. Du trenger
AAA medlemskap
Vis flere instruksjoner
en

Vis et AAA medlemskortet når du får bilen din service utført. Mange bilmekanikere i ditt område vil tilby rabatter og selv en tjeneste garanti for noen type. Dette kan være for oljeskift, større reparasjoner og alt i mellom.
2

Spar penger når du spiser ute, så mange restauranter deltar i AAA rabatt servering program. Dette er for å sitte ned arenaer, som fast food restauranter ikke delta så mye. Disse bedriftene vil ofte vise en AAA-logoen i et vindu.
3

Vis din AAA kortet til enhver attraksjon du går til for eksempel et museum, akvarium, tivoli, turistattraksjon eller lignende arena . Du vet aldri når du vil få en rabatt på inngangsbilletten din. Disse rabattene er per familiemedlem, slik at du kan spare ganske mye penger.
4

AAA medlemskap vil spare deg på de fleste hotellopphold dersom de er medlem. Ring hotellet eller resort på forhånd og spør om de tilbyr AAA rabatter. Hvis du går på nettet, vil du ofte se AAA-logoen vises hvis de er et deltakende hotell. Du kan spare 10 prosent eller mer av rack-hastigheten bare ved å vise kortet ditt når du registrerer deg på hotellet.
5

Bestill en triptik eller tour bøker på nettet, via telefon eller ved personlig fremmøte. Disse kan være for noe sted i landet eller verden. De vil heller forberede dem mens du venter, eller sende dem til deg etter at du bestiller dem, og de kan være mer enn ett område. Den triptik inkluderer en uthevet kartet i en bærbar PC med byggeplasser stemplet på den for å spare deg for tid. Du kan også bestille området kart. Bøkene tur hjelpe deg å lære hvilke attraksjoner er i området og finne ut hva du ønsker å se. De legger også vekt på hvilket som helst område tiltrekning rabatter nevnt tidligere i denne artikkelen, og la deg få vite hvor lenge et besøk vil ta.
6

Gå online for å se den nyeste rabatt og reiseinformasjon tilgjengelig for deg. Dette er gratis og oppdateres ofte. Det er godt å vite når du kan vise din AAA-kort og lagre. Dette vil også bidra til å planlegge ferier, underholdning og servering.
7

Motta en rabatt på hjemme, liv, helse eller bilforsikring når du registrerer deg gjennom AAA. Det er flere forsikringsselskaper kontorer lokalisert over flere lokalsamfunn. Du kan også ringe dem for å finne ut hvor nærmeste kontor er og hva de tilbyr. AAA vil også sende deg spesielle tilbud hvis du registrerer deg på nyhetsbrevet deres eller er på postvesenet mailingliste.
8

Bruk mobiltelefonen og ringe nummeret på baksiden av kortet ditt for nødstilfelle veien tjeneste i USA. Husk de fleste slep inkludere opptil fem miles noe etter at du er ansvarlig for å betale bergingsbil driver direkte, eller oppgradere til neste nivå av medlemskap. Prøv å se hvilke garasjer er det nærmeste eller hva som er den korteste avstand for å komme til din favoritt mekaniker. Du kan også ringe for lås assistanse, og hvis du er tom for gass eller å ha problemer med å starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147950.html

Previous:
Next:

driving tips