Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik sikkerhetskopierer en Trailer

Backing en trailer er en ferdighet som må praktiseres. Enten det er en båt, bobil eller utility trailer, må du ha litt erfaring for å sikkerhetskopiere det inn til et sted som du ikke kan trekke inn. Tilhengeren reagerer veldig annerledes enn en bil når du rygger. På grunn av tilhengerfestet, slår trailer motsatt til bilen når rattet dreies. Instruksjoner
en

Practice sikkerhetskopiering en trailer på et sted der du ikke vil skade noe eller noen. Den beste praksis for å lære å sikkerhetskopiere en trailer er å finne en ledig parkeringsplass og satt ut noen oransje kjegler. Øv manøvrering din trailer til parkeringsplasser fra forskjellige retninger og forskjellige vinkler. Du terskel snart få en følelse for prosedyren.
2

Linje bilen og tilhengeren opp foran en parkeringsplass med bil og henger parallelt med plass. Lette bilen tilbake uten å snu på rattet mye. Husk at du dreier på rattet vil ha effekt av å snu hengeren i samme retning som du slår. Hvis du velte, må du ikke prøve å rette det opp ved å slå tilbake den andre veien, bare trekke fremover til tilhengeren og bilen er rett igjen. Når du er i kø på nytt, prøv igjen.
3

Unngå skarpe svinger med tilhenger. Skarpe svinger vil jekke kniv tilhengeren på trekkrok. Den beste metoden for å sikkerhetskopiere en trailer inn i alle rom, er å ta deg god tid, og ikke gjøre raske svinger. I denne situasjonen, lønner tålmodighet av.
4

Bruk din side vise speil for å sikre at du sentrere trailer i den tilgjengelige plassen og å holde fra å treffe noe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147949.html

Previous:
Next:

driving tips