Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Truck Trailer Towing Guide

Kjøring med tilhenger på baksiden av din lastebil eller stor bil kan være en skremmende oppgave som krever øvelse. Men det er ikke så vanskelig som det ser ut, og det er en stor dyktighet å ha når transport av store gjenstander. Et par ting må huskes under tilhenger prosessen, men når du får disse tingene ned, er du klar til å gå. Pre-Trip Sjekk

Kjøring med tilhenger legger et helt nytt sett av ting du må sjekke før du treffer på veien, selv om det er bare en kort tur. Disse tingene vil sikre at du kommer til reisemålet ditt trygt og lovlig. Først, sjekk stikk. Den låsestykke bør ordentlig klikke på plass og låsepinnen bør gå gjennom et hull for å holde det sikkert. Sørg for at kjedene er sikre, krysset som en X og ikke dra. Sekund, feste og sjekke lyset tilkobling (farer, pauser, signaler, løpere, osv.). Og til slutt, sørg for at alle dører på tilhengeren er stengt. Som tankeløse som dette høres, folk ofte glemmer å lukke opp. Hvis alle disse tingene er i sjakk, du er god til å gå.
Slow Down
p Det er viktig å huske på at det er ikke bare deg og din lastebil lenger. Du har nesten doblet vekten din, avhengig av størrelsen på tilhengeren, og du må kjøre mye tregere, ifølge Edmunds.com. Alt du gjør mens du kjører en trailer, ifølge Edmunds.com, må gjøres på halvparten av vanlig hastighet. Når du stopper med en trailer, får du en enorm mengde vekt skyve lastebil fra baksiden, noe som gjør det mye vanskeligere og mye mer farlig med mindre du gir deg selv dobbelt så mye plass å stoppe. Går sakte er av største betydning.
Sikkerhetskopiering og jackknifing

Før du legger ut på din første tur, bør du vite hvordan du skal sikkerhetskopiere trailer. Du kan komme i en tøff spot og trenger å sikkerhetskopiere. Det er mye vanskeligere enn det ser ut, og uten skikkelig trening, står du i fare for jackknifing eller treffer et annet kjøretøy. Sikkerhetskopiere en trailer er forskjellig fra sikkerhetskopiering en enslig kjøretøy. For å gjøre trailer gå en bestemt måte, må du dreie hjulet motsatt vei, holde et øye ut begge speilene og periodevis korrigere. Hvis du ikke kan se traileren ut både speil og du ikke snu, du er i ferd med å foldekniv. Knytning er når tilhengeren og van danner en V-form, når hengerfestet blir mer enn det burde. Dette er dårlig på van, din vanskelighet og tilhengeren, og du bør unngå det for enhver pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148248.html

Previous:
Next:

driving tips