Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en Mini Cooper for den beste kjørelengde

Sammen med sin iøynefallende stil, er den nye Mini Cooper en av de mest drivstoffeffektive biler tilgjengelig i dag og får rundt 28 mpg i bykjøring og 37 mpg på motorveien for en kombinert gjennomsnitt på 32 mpg. Dette er takket være sin lille størrelse og effektiv 1,6-liters firesylindret motor som er både nøysom og sporty. Som alle kjøretøy skjønt, er det mulig å maksimere selv Mini er allerede imponerende lavt drivstofforbruk. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Drive jevnt. Selv om det kan være morsomt å akselerere raskt og kjøre fort, spesielt i en sporty bil som Mjnj, har aggressiv kjøring en stor innvirkning på din drivstofføkonomi. I stedet, slappe av og skifte i den nedre del av powerband stedet for å ruse motoren ut.
2

Ikke fart. Igjen, dette kan være en utfordring i en morsom å kjøre bil som Mini, men ved å bo innenfor fartsgrenser, kan du øke drivstoff kjørelengde. Dette gjelder særlig på motorvei, hvor hastigheter over 65-mph eller så vil redusere drivstoff kjørelengde.
3

Unngå å bære rundt overflødig elementer i bagasjerommet. Det er lett i denne hektiske verden å la Mini i bagasjerommet fylles opp med overflødig ting, men har lagt vekt også setter en bulk i din potensielle drivstoff kjørelengde.
4

unngå å la motoren gå på tomgang for overdreven mengder tid. Hvis du er i påvente sitter ved et stopp i trafikken en stund, slå av motoren. Dette vil ikke bare redusere drivstofforbruket, men vil redusere mekanisk slitasje.
5

Sjekk dekktrykket. Et annet aspekt som påvirker Minis mpg er mengden av luft i dekkene. Hvis dekktrykket er for lavt, bilen har til å arbeide hardere for å snu dekkene, redusere drivstoff kjørelengde. Sjekk din dekkets lufttrykk minst en gang i måneden. Anbefalt dekktrykk for en ini er 38-psi.
6

Hold opp med vanlig planlagt vedlikehold og tune-ups. Sørg for at bilen er alltid kjører sitt beste ved å sikre at den har elementer som tennplugger, olje og drivstoff filtre skiftes regelmessig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148247.html

Previous:
Next:

driving tips