Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Internasjonalt førerkort Rules

Den internasjonalt førerkort er en oversatt versjon av en amerikansk førerkort. Når ledsaget av en amerikansk lisens, det vil tillate deg å drive en bil i utlandet. Det aksepteres av mer enn 150 land og omfatter fotografi og personlige opplysninger, for eksempel høyde, vekt og hjemmeadresse. Det er ikke det samme som Inter-amerikanske førerkort, noe som er nødvendig hvis du ønsker å drive i Brasil, men gjenkjenner ikke internasjonalt førerkort. De Språk

Den internasjonale førerkort, offisielt kjent som en internasjonal kjøretillatelse (IDP), inneholder en oversettelse av ditt førerkort informasjon på 11 språk: engelsk, fransk, italiensk, svensk, tysk, kinesisk , arabisk, spansk, japansk, russisk og portugisisk.
Format

internasjonalt førerkort oppsto fra 1949 Genève-konvensjonen om vegtrafikk (også kalt FNs konvensjon om vegtrafikkloven) i et forsøk på å forene trafikkregler og kjøre prosedyrer. 1949-konvensjonen ble bekreftet i 1968-konvensjonen om vegtrafikk. Vedlegg 7 av 1968-konvensjonen spesifiserer formatet av tillatelsen og informasjonen skal lagres i tillatelsen.
Krav til parter i konvensjonen å gjenkjenne IDP

partene i konvensjonen er pålagt å gjenkjenne et førerkort som er i noen av sine nasjonale språk i følge med en internasjonal kjøretillatelse inneholder en oversettelse av den enkelte lisens til en av sine nasjonale språk. Unntak fra denne regelen er personer som krever spesielle overnattingssteder for å kjøre bil eller er under 18 år.
Autoriserte agenter

1949 konvensjonen autoriserer Department of State å utstede International Førerkort gjennom en ekstern organisasjon. I USA har staten avdelingen valgt American Automobile Association og National Auto Club som autoriserte leverandører. Internasjonale Førerkort kan ikke utstedes mer enn seks måneder før datoen for forventet bruk.
Spesielle Internasjonale Tillatelser til Brasil

Brasil er ikke part i 1949 FN-konvensjonen for vegtrafikkloven og International kjøretillatelse er ikke gyldig. Kjøring i Brasil krever at førere holder en amerikansk førerkort har en inter-amerikanske kjøretillatelse, som er tilgjengelig fra American Automobile Association eller National Auto Club.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148081.html

Previous:
Next:

driving tips