Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik bruker du en ZipCar

ZipCars er biler som du kan bruke til å løpe ærend, gå matbutikken eller besøke venner. Du kan også bruke en ZipCar som kan frakte store gjenstander eller en stor gruppe mennesker. Du kan bruke bilen for en time eller hele dagen, og returnere det til samme sted du fant den. Det er som å leie en bil, bare med mindre styr og mindre penger. Du går på nettet for å reservere en bil, og alt du trenger er der - inkludert nøkler, forsikring informasjon og en gass-kort. Alle i nabolaget ditt kan bruke bilen og dere kan dele kostnadene, som gjør det mye billigere enn å bruke din egen bil. Du trenger
Driver licenseGood kjøring posten
Vis flere instruksjoner
en

Velg din plan. ZipCar lar deg velge om du planlegger å kjøre ofte eller av og til. Det finnes rabatter for folk som kjører oftere eller bruke biler for virksomheten.
2

Registrer deg for en Zipcard. Du blir nødt til å gi førerkort nummer og ditt kredittkortnummer. Selskapet vil sjekke din kjøring posten og sørg for at du er kvalifisert. Det er en avgift for denne prosessen, og en årlig eller månedlig avgift for å bruke kjøretøyer (se Resources nedenfor).
3

Reserve din ZipCar. Du kan velge hvilken bil du ønsker og hva tid du vil bruke den. Noen biler vil koste mer enn andre.
4

Sjekk for skade. Hvis personen som brukte bilen før du treffer noe, vil du ønsker å la en ZipCar ansatt vite før du begynner å kjøre den, ellers kan du måtte betale for skader.
5

Få inn ZipCar. Du vil holde Zipcard opp til frontruten, og det vil bare låse bilen du har reservert. Nøklene vil bli hengende fra rattet. Mens du kjører ærender, kan du låse nøklene i bilen fordi Zipcard vil åpne bilen mens du har det reservert.
6

Fyll opp bilen med gass. Hver ZipCar kommer med sin egen gass-kort. Du må registrere kjørelengde bruker Zipcard tall som PIN-koden på gass-kort.
7

La bilen der du fant det når du er ferdig. Hvis du er sent, vil du måtte betale sent avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147973.html

Previous:
Next:

driving tips