Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan frigjøre en bil stakk i dyp snø

Når vintervær streiker, kan du selv har makt til å få bilen unstuck fra dyp snø ved å bringe en liten pus kull med på turen. Pus kull kan gjøre enhver overflate grov og slipende, og kan derfor ofte gi biler med ekstra trekkraft de trenger for å komme tilbake på fast grunn. Følg disse trinnene for å sikre at du er klar. Du trenger
Stor pose med kattesand
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en stor pose med pus kull ved starten av vinteren sesongen. Sett denne posen i bagasjerommet på bilen din og ikke ta det ut før snøen sesongen slutter.
2

Få ut pus kull hvis og når du får bilen fast i snøen. Rive et lite hull i det ene hjørnet av posen, slik at du kan helle med en viss grad av kontroll.
3

Hell et lag med kattunge søppel rett bak og foran hvert dekk. Laget trenger ikke å være veldig tykk, men det bør være så bred som dekket og utvide enten foran eller bak hvert dekk med minst seks inches.
4

Kom deg i bilen, starter den opp og forsøke å kjøre mot nærmeste asfaltert underlag. Start sakte, men når du kommer i bevegelse, akselerere som nødvendig for å opprettholde momentum og komme seg ut av snøen.
5

Gjenta om nødvendig ved å sette ned mer pus kull hvis bilen beveger seg, men ikke flytte langt nok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147972.html

Previous:
Next:

driving tips