Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan unngå problemer når du kjører en manuell girkasse

En av de mest frustrerende ting om å lære å kjøre en manuell girkasse er de problemene som oppstår. Noen ganger du bare ønsker å slutte fordi du ikke kan synes å stoppe bilen fra drøye ut eller dekkene spinner. Du kan unngå mange problemer hvis du tar et minutt å finne ut at du gjør galt. Instruksjoner
en

La clutchen sakte ut mens du i første gir. Hvis du lar clutchen for fort når du kjører en manuell girkasse, vil du stoppe bilen. Du kan la clutchen ut raskere når du bytter til høyere gir.
2

Se hvor mye gass du gir bilen. De fleste nye drivere har en tendens til å gi en manuell girkasse bil måte for mye gass. Trykk lett på gasspedalen for å gi bilen tilstrekkelig mengde.
3

Sett på parkeringsbremsen. Mange nye drivere som er vant til automatiske biler har en tendens til å glemme å sette på bremsen ved parkering. Du bør også huske å bruke bremsen når du er på en høyde.
4

Sjekk turtallet. Du ønsker å holde turtallet lavt og la ut clutchen når du kommer til RPMS som trengs for å skifte til det neste giret. Mange biler svarer godt til skiftende ved 3000 RPM, men det er ikke tilfelle med alle typer kjøretøy.
5

Lær hæl til tå nedgiring. Denne teknikken kan bidra til å stoppe bilen fra lurching når du flytter til et annet gear. Du trenger denne kjører prosedyren ved samtidig å bevege høyre fot over brems og gasspedal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147885.html

Previous:
Next:

driving tips