Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en manuell Nissan 300ZX Twin Turbo

Nissan 300ZX, Z32-modellen ble produsert mellom 1991 og 1996 i Japan. Twin-turbo modell motoren ble utpekt som VG30DETT, som produserer 280 hestekrefter. De fleste av disse kjøretøyene kom utstyrt med en femtrinns manuell girkasse. Mange bilentusiaster begjære disse bilene på grunn av utvendig styling, enestående kjøreegenskaper og høy ytelse egenskaper. Totalt ca 164 000 ble produsert med omtrent 90.000 importert til USA. Når du blir kjent med å kjøre bil, vil du ønsker å kjøre det ofte. Instruksjoner
en

Åpne førerdøren og sitte i førersetet, lukke døren med venstre hånd.
2

Juster setet mot rattet til toppen av rattet er selv med håndleddene med armene strukket ut mot frontruten.
3

Juster førersiden speil, passasjersiden speil og bakspeilet. Når riktig justert, blindsoner for sjåføren bør minimaliseres.
4

Fest setebeltet og sett nøkkelen i tenningen.
5

pedalen kopling med venstre fot, plasser høyre fot på bremsepedalen og flytt girspaken i nøytral.
6

Sett nøkkelen i tenningslåsen mot fronten av bilen før motoren starter. Når motoren har startet vri nøkkelen tilbake mot sjåføren ett hakk. La bilen gå på tomgang i 30 til 60 sekunder for å varme de to turboer til driftstemperatur.
7

Sjekk for trafikk eller hindringer foran bilen. Når klar, plasserer overføring i første gear. Tilbake hendene på rattet på ni og tre stillinger.
8

Løft din venstre fot sakte å løsne clutch mens du trykker høyre fot på gasspedalen. Påfør gass jevnt for å øke hastigheten på bevegelse fremover.
9

Up-giring bør skje mellom 2500 og 5000 RPM, avhengig av forholdene. Å skifte til den neste høyere gir, løft av gass med høyre fot og engasjere clutchen. Når clutchen er fullt engasjert, er pedalen helt ut til fronten av bilen, flytte girspaken til den neste høyere gir. Gjenta denne prosessen som nødvendig eller femte gir er nådd.
10

Slå bilen er gjort ved å rotere rattet til venstre og høyre. Den 300ZX har servostyring og dermed gjør det lett å slå. Shuffle hendene på rattet mens du vrir og ikke å krysse den ene hånden over den andre.
11

Stoppe eller bremse bilen gjøres ved å løfte ut av gassen og bruke clutchen. Tråkk bremsepedalen med høyre fot med nødvendig press for å stoppe bilen.
12

Slå bilen off kan oppnås ved først å bringe bilen trygt til en stopp. Sett bilen i fri og la bilen gå på tomgang i ca 1 minutt. Dette gjør at turbo å vende tilbake til minimale drifts-hastighet. Vri nøkkelen tilbake ett hakk mot sjåføren og deretter ta ut nøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148202.html

Previous:
Next:

driving tips