Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Fuel Saver Tips

Kjenne de beste måtene å bruke drivstoff klokt kan spare mye penger samt slitasje på bilen din. Individuelt, kan disse tipsene hver bidra til å spare litt drivstoff. Når du bruker dem alle, kan det virkelig gjøre en forskjell i budsjettet og gjøre deg til en tryggere sjåfør. Speed ​​

Jo raskere du kjører jo mer drivstoff du bruker. Biler er mest drivstoffeffektive på rundt 45 km /h, men hvis du holder deg nær til fartsgrensen, vil det fortsatt bidra til å spare drivstoff. Du får omtrent 21 prosent bedre gass kjørelengde på 55 mph enn 65 mph.
Dekktrykket

Kontroller lufttrykket i dekkene regelmessig for å sørge for at de er fylt opp til det anbefalte trykket . Myke dekk kan resultere i mer friksjon forårsaker mer drivstoff bruk og slitasje på dekkene. Det er best å sjekke dem når kald som kjører varmer luften i dem, øker trykket. Det er best å sjekke dem minst en gang i måneden.
Luftfilter

Luftmengde er begrenset av et skittent luftfilter, så sørg for at din er rengjøre. Du kan også få luftfiltre som kan rengjøres i stedet erstattet for et miljøvennlig alternativ.
Akselerasjon

boksesekk gassen til å akselerere etter en stopp er en sikker måte å guzzle gassen ut av tanken din. Akselerere i et moderat tempo og holde en trygg avstand til bilen foran deg. Påskynde fort bare for å måtte smelle på bremsene og akselerere igjen avfall mye drivstoff. Moderat akselerasjon og retardasjon resulterer også i mindre slitasje på bilens motor og bremser samt å redusere risikoen for ulykker.
Tune-ups

Regelmessig tune-ups og oljeskift hjelpe motoren din kjøre mer effektivt, sparer drivstoff og slitasje på motoren. Oljeskift er vanligvis anbefales hvert 3000 til 5000 miles avhengig av bilen og type kjøring du gjør regelmessig.
Cruise control
p Hvis du har det, bruke det så mye som du trygt kan med mindre du kjører der det er mye bakker.
Rengjøring

holde bilen ren og renset ut kan redusere vekten og luft friksjon og bidra til å spare drivstoff.
Tomgang
p Hvis du blir stoppet i mer enn ett minutt, slå av motoren.
Air conditioning

Hold vinduene rullet ned så mye som mulig opp til ca 45 mph. Over denne hastigheten er det mer effektivt å holde vinduene lukket og kjøre klimaanlegg på grunn av drag forårsaket av åpne vinduer, spesielt soltak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148141.html

Previous:
Next:

driving tips