Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan fornye Texas førerkort Online

Fornye førerkort i Texas er noe du trenger å gjøre hvert sjette år. Det pleide å være at du måtte fysisk gå til førerens lisens kontor for å fornye lisensen, men så til slutt, kan du sende inn en fornyelse skjemaet. Heldigvis, nå prosessen for å fornye lisensen kan gjøres i bekvemmeligheten av ditt eget hjem. Du kan fornye lisensen online annenhver utvidede perioden. Du trenger
Texas førerkort
kredittkort
Vis flere instruksjoner
en

vite om du kan fornye nettet. Du vil trenge en aktuell klasse C eller CM førerkort som utløper i mindre enn et år å fornye Texas førerkort online. En foreløpig førerkort kan ikke fornyes på nettet. Også hatt din siste fornyelse må gjøres i person. I tillegg, hvis du er 79 år eller eldre, eller har noen visjon, fysiske eller psykiske endringer som vil påvirke din evne til å kjøre bil, må du fornye på et Texas førerkort kontor. (Se Resources nedenfor.)
2

Besøk Texas Department of Safety nettside. På venstre side er en link til en side med tittelen "førerkort og ID-kort Online Services." Klikk der og velg "Forny førerkort." Klikk på knappen Fortsett. (Se Resources nedenfor.)
3

Logg inn til den elektroniske fornyelse prosessen ved å skrive inn ditt førerkort nummer, fødselsdato, de fire siste sifrene i ditt personnummer og DPS revisjon nummer. Førerkort tall er et åttesifret tall som ligger over din personlige informasjon. DPS revisjon tall er et 11-sifret nummer som ligger vertikalt til venstre på bildet. Klikk "Fortsett" når du er ferdig.
4

Oppdater Texas-adresse og sende informasjon om nødvendig, og legger inn i landet statsborgerskap. Også i dette trinnet kan du registrere deg for å stemme. Klikk "Fortsett".
5

vurdere informasjonen før du går inn betalingsinformasjon. Hvis du trenger å gjøre endringer, kan du gå tilbake og gjøre endringer som nødvendig. Deretter bekrefte opplysningene og fortsette til sikker betaling side. Der vil du trenger å oppgi kredittkortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode vanligvis finner på baksiden av kredittkortet ditt.
6

Skriv ut en kopi av transaksjonen og vente 15 til 20 dager for den nye lisensen til å komme i posten. Den nye lisensen vil være gyldig i seks år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148020.html

Previous:
Next:

driving tips