Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å ri en 2008 Harley Fat Boy

I 1990 introduserte Harley Davidson en ny modell i sin Softail linje av sykler. "The FatBoy var Milwaukee sin første nyhet sykkel ..." Denne nye modellen var opprettelsen av Willie G. Davidson, barnebarnet til grunnleggeren, og ble en umiddelbar salgssuksess. Eierne sier at på grunn av sin lave tyngdepunkt, er FatBoy en av de enkleste å ri. 2008 FatBoy har en 6 trinns girkasse som også legger til rytterne 'nytelse. Du trenger
Safety hjelm med øye skjold
Leather kjørehansker
Vis flere instruksjoner
en

Grab dine skinnhansker og hjelm, tilnærming FatBoy fra venstre side. Sving høyre beinet over setet og bakskjermen og sitte holdent på sykkelen. Sjekk drivstoff nivå i begge tankene. 2008 har et drivstoff kapasitet på 5 liter, så sørg for at du har nok drivstoff til å få deg til din destinasjon.
2

Ta på deg hjelmen og juster stroppen slik at den sitter godt, men fortsatt komfortabel. Hvis tenningen er låst, setter du inn nøkkelen og vri på bryteren i på-posisjon mens også sjekke nødsituasjon drepe bryteren på styret. Kontroller at giret står i nøytral stilling, trekk i clutch hendel på venstre side og trykker på startknappen på håndtaket bar i nærheten av grep. Når motoren starter, slipp clutch hendel, dra på hanskene og la motoren varme opp i flere minutter.
3

Plasser begge føttene holdent på bakken, ser på begge sider av sykkelen for å unngå løs grus. Grab både ratt og bringe sykkelen ut av spark stand til oppreist stilling. Kople ut clutchen ved å trekke i den venstre spaken. Med høyre fot på bakken, sette giret i første gir ved å trykke ned girspaken på venstre side på sykkelen.
4

Planlegg exit rute fra der du står, på jakt etter andre kjøretøy trafikk og farer som jettegryter eller parkeringsplasser støtfangere. Med venstre fot, svinge stativ i oppreist stilling. Ser igjen i begge retninger, sakte slipper clutch hendel med venstre hånd, og vri gassen mot deg selv med din høyre hånd.
5

forsiktig klikker seg gjennom girene med venstre fot og clutch hendel , som hastighet og turtall er økt. I vanlig trafikk, er det ikke nødvendig å komme inn i 6. gir. Bruk høygir når du er ute på den åpne veien. Alltid se fremover, og hold sikker avstand fra annen trafikk. Hold sjekke begge de bakre speil for å se hva som kommer opp bak deg. Når bremse ned, bruke håndbrekket, høyre spak, samt den høyre foten brems. Nyt FatBoy ride. Du er på toppen av en av de mest oppsiktsvekkende sykkel tilgjengelig fra Harley Davidson.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148127.html

Previous:
Next:

driving tips