Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å hoppe en motorsykkel

Hopping en motorsykkel er en spennende triks for å mestre. Du må ha riktig motorsykkel riding ferdigheter som allerede er på plass, og være komfortabel at sykkelen kan gjøre jump.There er mange måter å sette opp rampen, og du kan gjøre spesifikke beregninger og målinger avhengig av hvor langt du vil gå og hvor fort du skal sykle. Denne artikkelen vil vise deg nøyaktig hvordan du skal hoppe en motorsykkel, ved hjelp av noen form for rampe. Akkurat hvor langt du er villig til å presse sykkelen og deg selv, er opp til deg! Du trenger
Motorsykkel
hjelm og verneutstyr
Robust rampe
Måling verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Først foreta de nødvendige målinger på hoppet ditt. Hvis det er din første gang, begynner små og jobbe deg opp til det store hoppet. Du trenger å bli komfortabel med posisjon og ferdigheter som trengs for å lande en motorsykkel etter et hopp, og hvordan du starter det riktig av rampen.
2

Når du har satt opp rampen er det på tide å konsentrere seg om din tilnærming. Du bør vite hvor mye hastigheten du trenger for å tømme hoppe og starte av rampen til en glatt landing. Sørg for å gi deg selv god plass på tilnærming, slik at du kan treffe hopp med nok fart, og justere hastigheten om nødvendig.
3

Approach rampen i en rett linje, treffer det på hodet. Stå på knagger og få et godt fotfeste og holde kroppen sentrert og i en litt kompakt posisjon med knærne bøyd.
4 p Som du treffer rampen, trykk ned på styret for å komprimere gafler , deretter dekomprimere gaflene som du treffer kanten av rampen for å gi deg selv litt ekstra løft av rampen. Sørg for å opprettholde full kontroll på sykkelen hele tiden og holde den i en rett linje.
5

Steady kroppen din over sykkelen mens du er i luften og fokusere på landing. Hold forhjulet opp som du lander på bakken, slik at bakhjulet treffer først. Opprettholde kontroll over forhjulet, og holde den i en så rett linje som mulig, for å unngå en slingre når forhjulet treffer bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147921.html

Previous:
Next:

driving tips