Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en motorsykkel

Å kjøre en motorsykkel kan være en veldig farlig sport, så det er ekstra viktig at du vet så mye du kan om motorsykkel sikkerhet. Det beste alternativet er å ta en motorsykkel opplæring klasse som lærer deg hvordan du skal kjøre før du får på veien. En motorsykkel sikkerhet klasse lærer du hvordan du trygt slå hjørner, ta skarpe kurver, og forutse annen trafikk. Du trenger:
DOT sertifisert hjelm
hansker, gjerne skinn
Boots
Beskyttende klær, helst skinn
Øyevern
Vis flere instruksjoner
1

Lær balansere på en parkert motorsykkel først. Dette kan føles litt vanskelig, men du vil snart få taket på det. Start ut med en lett motorsykkel og prøve å skyve den rundt en parkeringsplass slik at du kan få følelsen av det. Da kan du få på motorsykkelen og føle vekten og det som trengs for å holde den opp. Det er best når du lærer hvordan du skal kjøre en motorsykkel du alltid ha noen andre med deg. Få dem til å presse deg, uten motoren i gang, og prøve å balansere motorsykkelen uten å sette føttene på bakken.
2

Lær hvordan du lene neste. Det skjeve er måten du velger den retningen du vil at motorsykkelen å gå. Sammen med skjev, må du også vite hvordan du skal presse på styret å fastslå retningen. Du må helle i den retningen du vil gå og skyve på den andre hånden hvile å gjøre motorsykkelen gå i den retningen.
3

Når på veien, ser foran deg å skanne veien for objekter og å veilede deg i den retningen du ønsker å gå. Når du nærmer deg et kryss du bør visuelt skanne skjæringspunktet for enhver bil trafikk. Det er viktig for deg å alltid vite dine omgivelser hele tiden.
4 p Hvis du ser et objekt i veien foran deg, må du ta alle forholdsregler for å ikke kjøre over dette objektet. Mange ganger vil du ha god tid til å flytte rundt det, men hvis du reiser i en gruppe du ikke kan se objektet til du er nesten på toppen av det. Når dette skjer må du svinge til å gå glipp av objektet. Swerving gjøres på mye samme måte som lener seg og dreie bortsett fra at det er mye mer overdrevet. Når skrensende du vil ønske å lene seg raskt og deretter rette opp raskt etter at du går glipp av objektet.
5

alltid forutse hva andre trafikken kommer til å gjøre. Hvis du trekker opp til et rødt lys, alltid sørge for at ingen trafikk kommer til å trekke seg ut foran deg når lyset blir grønt. Se for blinklys, slik at du kan forutse når en bil er sannsynlig å slå. Hold deg oppdatert med hva som skjer bak deg ved ofte å se i bakspeilet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147922.html

Previous:
Next:

driving tips