Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en traktor

Å kunne operere en traktor kan kutte arbeidsmengden dramatisk. Det kan ta en hel dag å klippe et felt eller hale høyballer uten en. Å kjøre traktor reduserer grovarbeidet og gir deg mer tid til å nyte utendørs. Her er noen korte skritt på hvordan å kjøre traktor. Du trenger
traktor
Vis flere instruksjoner
en

sjekke en sikkerhet må på traktoren for å sørge for at det er i en god stand. Vær spesielt oppmerksom på instrumentene og dekktrykk. Sjekk væskenivået for olje, drivstoff og radiator.
2

Sørg for at du er skikkelig kledd for å kjøre traktoren. Du bør ikke være iført noen løse klær som skjerf, som kan være fanget i maskineriet.
3

Konsulter brukerveiledningen for enhver traktor-spesifikk informasjon. Lær alle kontroller og målinger.
4

Sørg alt noen maskiner montert på traktoren er sikker og i forskriftsmessig stand.
5

Juster setet og andre justerbar instrumentering til din komfort og sørg for at området rundt traktoren er fri for folk eller hindringer.
6

Løsne parkeringsbremsen og trykke inn clutchen. Start motoren, og når du er klar, engasjere strøm ved sakte slippe clutchen og trykke på gasspedalen.
7

Unngå velt ved å kjøre forsiktig og unngå bratte fyllinger og glatte bakker. Kjør sakte og forsiktig.
8

Når du er ferdig med å bruke traktor, roe det til en stopp og la motoren avkjøles ved tomgang i noen minutter. Dette vil kjøle motoren jevnt.
9

Når du er klar til å slå av motoren, sett på parkeringsbremsen, sørg for at koblingen er koblet, og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147817.html

Previous:
Next:

driving tips