Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å bruke bilen som et Billboard

Hvis du har en pen eller interessant bil, en stor lastebil eller varebil, eller du bare liker å kjøre mye rundt, kan du være i stand til å starte en liten bedrift å bruke bilen som en oppslagstavle. Drosjer og busser gjør det regelmessig. Bedrifter, enkeltpersoner og organisasjoner i ditt område kan betale deg for å vise reklame meldinger på bilen din hvis du er profesjonell i din tilnærming. Du kan bruke bilen som en oppslagstavle uten å skade utvendig eller bruke for mye penger. Du trenger
Grafisk designer en Business kort
brosjyre
Bil magneter
Vis flere instruksjoner
en

bestemme prisene du vil belaste bedrifter og enkeltpersoner for å bruke tjenesten. Være rimelig når du bare starte opp. Lad for hver dag, uke eller måned. Du kan også lade med antall miles kjørt med annonsene. Faktor i estimerte kostnader (hovedsakelig materialer) så vel.
2

Leie en grafisk designer til å lage en kort brosjyre som beskriver tjenesten og priser, sammen med profesjonelle visittkort.

3

Se etter mulige kunder. Start med de små bedrifter i din kommune. Ta en spasertur gjennom byen for å spørre små-bedrifter hvis de er interessert i å annonsere med deg. La hver av dem en brosjyre og et visittkort.
4

Bruk magnetisert tegn på bilen din etter hvert som reklameplakater. Disse lar deg veksle mellom klienter lett - alt du trenger å gjøre er å bruke og deretter fjerne magnet når du er ferdig med det. Finn en bil-magnet skriver som kan oppfylle dine bestillinger i tide.
5

Ha grafisk designer lage alle dine magneter for klienter. Få instruksjoner fra hver klient på magnet design og reklame innhold.
6

Skriv ut fire eksemplarer av hver magnet design for hver klient. Post en på hver side av bilen og en annen på ryggen, over støtfangeren eller på koffertlokket hvis det er plass (vær forsiktig så du ikke å dekke lisens plate). Hold den ekstra magneten som en backup eller for å gi til kunden.
7

Sett en planlagt rute å følge når du kjører rundt for å vise kundens annonser hver dag. For eksempel, hvis du vet at sentrum vil bli pakket på 8 am, middag og 17:00, disse vil være ideelle tiden å kjøre rundt det området. Informere kunden om dine planer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148215.html

Previous:
Next:

driving tips