Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forberede å drive i Bad Trafikk

Bilkjøring er alltid stressende, men når trafikken er dårlig, vanskelighetsgraden øker. Du kan føle deg stresset, men med noen teknikker, vil du være forberedt for turen og noen tunge trafikksituasjoner som kan oppstå. Følg disse tipsene for å forberede seg til å kjøre i dårlig trafikk. Instruksjoner
en

Planlegg ruten din. Ved hjelp av en vei atlas, som kan finnes i en bokhandel eller Internett, gjennom veiene du vil reise og de eksakte retninger du trenger for å komme dit.
2

Sjekk for trafikkproblemer før du drar. Lytt til lokale radiostasjoner, se TV-nyhetssendinger eller sjekke en trafikk nettsted for oppdateringer på de spesifikke veier du skal reise videre.
3

Frisk opp dine defensive kjøreferdigheter. Læringsstrategier for sammenslåing, navigere ulike typer veier og håndtering stop-and-go-trafikk situasjoner hjelper ta stress ut av å kjøre i dårlig trafikk.
4

Gi bilen en grundig sjekk-opp. Trafikk, spesielt støtfanger til støtfanger trafikk, er vanskelig på kjøretøy. Pass på at dekkene er fullt oppblåst, alle væsker er full og alle signaler og lys fungerer som de skal.
5

Stock opp på noen god musikk. Noen ganger er dårlig trafikk uunngåelig gitt ruten din, men du kan få kjøre litt mer behagelig hvis du jamming til favorittlåtene dine.
6

Forskning en alternativ rute. Selv om det ikke kan være den korteste avstand for å komme deg dit du skal, kan dårlig trafikk forlenge turen betraktelig, og det er alltid en god idé å vite en annen måte til din destinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147901.html

Previous:
Next:

driving tips