Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke automatgir

Mange sjåfører foretrekker automatiske girkasser (også kalt automatiske girkasser) for enkelhet de tilbyr. Likevel, ikke alle vet hvordan du skal bruke en automatisk girkasse. Lær hvordan du kan drive et kjøretøy utstyrt med en automatisk girkasse. Du trenger
Kjøretøy med automatgir
Førerkort
Gyldig forsikring
Vis flere instruksjoner
en

Ta på setebeltet og vri om nøkkelen i tenningen for å starte kjøretøyet. Trykk bremsepedalen med foten. Girkassen bør være i parken, merket "P." Plasser høyre hånd på girkule å bli komfortabel med det. Det kan være en låsemekanisme i form av en knapp som du må trykke på for å flytte girspaken. Veksle automatisk girvelgeren mellom girene, men holde bremsepedalen trykkes inn mens du tester det ut.
2

Sett girvelgeren i kortplassen for stasjonen, vanligvis merket med "D." Sakte la av bremsen, for å lette bilen fremover. Kjøre rundt for å bli komfortabel med den automatiske girkassen drift.
3

Ta bilen til en stopp ved å trykke på bremsepedalen. Plasser girkasse velgeren i parken. Nå flytter girkasse velgeren å reversere (vanligvis merket med "R"). Kjøretøyet på samme måte som du ville gjort hvis du var i stasjonen, ved lettelser av gasspedalen. Bruk denne girkassen drift når du trenger å flytte kjøretøyet bakover.
4

Trykk bremsepedalen og plasser girvelgeren tilbake i parken. Alltid sette bilen i park før du slår av tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148110.html

Previous:
Next:

driving tips