Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan sletter du din Driving Record?

I de fleste tilfeller er den eneste måten å fjerne alvorlige negative karakterer på en driving rekordtid. Dersom staten Department of Motor Vehicles har gjort en feil med din kjøring posten, så kan det være mulig å få det fjernet før 10-års foreldelsesfrist utløper. Nøkkelordet for å se etter er "kvitte". Hver stat har en annen politikk som gjør at du kan muligens kvitte negative karakterer fra kjøring posten. Instruksjoner
en

Forskning relevant expungement loven for staten. De fleste stater detalj sine expungement politikk i sin Department of Motor Vehicles Driver Manual eller lignende dokument. Disse håndbøkene er vanligvis tilgjengelig for gratis fra den aktuelle avdelingen hjemmeside. Noen stater tillater ikke noe expungement, men kan tilby et alternativ tjeneste for å hindre kostnad vises på bakgrunnen sjekker - spesielt de som stammer fra ut av staten
2 p Hvis nødvendig, vurdere å kontakte en. expungement advokat til å hjelpe deg med å løse problemet. Ikke ta kontakt med en advokat uten først å forske prosedyren. Se etter advokater som ikke vil belaste deg med mindre du oppnå vellykket expungement.
3

Fyll ut relevant expungement Petition. Dokumentet kan vanligvis kjøpt fra nettsiden eller kontoret til den aktuelle staten Department of Motor Vehicles. En advokat kan bistå i utarbeidelse best mulig expungement underskriftskampanje. Dokumentet kan også gå med et lignende navn som Petition av expungement eller Opprop Motion for expungement.
4

avventer avgjørelsen fra dommer av den overlegne domstol i den aktuelle stat. Hvis dommeren godkjenner expungement, vil posten bli slettet. Hvis ikke, så postene vil forbli som de er. Sjansene for å lykkes er større hvis merket på posten aldri resulterte i en kriminell overbevisning.
5

Vær oppmerksom på at det kan være mye mer utfordrende å få en expungement om en hendelse som involverer fyllekjøring førte til en utilsiktet død eller betydelig skade på eiendom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148003.html

Previous:
Next:

driving tips