Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å tine et bilvindu Uten en Heater

Hvis du ikke har råd til å sette bilen i en garasje, kan vintertemperaturer forårsake isdannelse på innsiden og utsiden bilens vinduer. Det er flere måter å tine vinduene og sikre en trygg kjøreopplevelse - selv om bilens varmeapparat ikke fungerer eller det innebygde avriming ikke gjør utslaget. Du trenger
Isskrape
Clean rag
De-icer spray formel
Portable kjøretøy defroster
Chamois svamp
Vis flere instruksjoner
1

Forvandle vindusviskerne på når du kommer inn i bilen. Hvis utvendig frost laget er tynt, vil vindusviskerne skrape noe av det bort. Unngå å spraye din vindusvisker væske på kalde dager, skjønt, så det kan isen opp og legge til dine synlighet problemer.
2

Bruk en isskrape for å skrape vinduene, både innvendig og utvendig. Tørk opp innvendig fukt og vanndråper med en fille for å unngå å ødelegge dashbordet.
3

Spray frontruten ytre med en de-icer formel. Tilgjengelig på bildeler butikker og store forhandlere som Wal-Mart, disse billig produktene smelte frontruten isen og hindre vinduene dine fra raskt refreezing på utsiden.
4

Kjøp en bærbar kjøretøy defroster. Disse praktiske tilbehør koster mindre enn $ 50 og plug lett inn i bilens sigarettenner. De kan plasseres nær foran, bak eller på siden vinduer for å blåse varm, tørr luft på frostet områder.
5

Bruk et pusseskinn svamp til å tørke bort tynne lag av frost fra frontruten indre. Disse absorberende stoff svamper er også nyttig for rengjøring av frost fra innsiden av hjemmet ditt fryser eller kjøleskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148065.html

Previous:
Next:

driving tips