Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre MPG i en Ford Ranger 4.0L

The Ford Ranger 4.0L leveres med en seks-sylindret manuell eller automatisk girkasse i enten to-wheel eller firehjulstrekk. De to-wheel drive modellen får et gjennomsnitt på 15 miles per gallon i byen og 20 på motorveien, og firehjulstrekk-modellen får et gjennomsnitt på 14 i byen og 17 på motorveien, ifølge fueleconomy.gov. Ved å endre kjørestil og bor pågående saker, kan du øke din Ford Ranger er miles per gallon. Instruksjoner
en

Hold deg oppdatert på alle Ford Ranger vedlikehold, som inkluderer oljeskift hver 3000 miles. Holde motor og girkasse sunt er en av de beste måtene å forbedre og vedlikeholde miles per gallon (se Ressurser).
2

Endre din kjørestil. Akselerere sakte heller enn slamming på gasspedalen, og bruke cruise control på motorveien. Hvis du kan forutse kommende stopper, ta foten av gasspedalen og glir til en stopp i stedet for å trykke hardt på brakes.If din Ford Ranger har en manuell girkasse, skifte til høye gir i lave hastigheter. Dette vil føre til at motoren slår mindre, og vil resultere i høyere miles per gallon.
3

Fjern all overflødig vekt fra baksiden av Ranger. Selv om lastebiler er ment for transport, veier ekstra vekt i ryggen nedover lastebil og gjør motoren jobbe hardere.
4

Hold dekk fylt. Sjekk dekkene minst en gang i måneden eller før lange turer. Dekkene vil typisk miste flere pounds av press per måned - mer i varmt vær
5

Unngå å kjøre i rushtiden trafikk tider der Ranger vil tilbringe tid tomgang på motorvei.. Tomgang brenner gass, men ikke flytter bilen hvor som helst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148104.html

Previous:
Next:

driving tips