Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan komme ut av en innkjørsel Uten Pløying

Oppkjørselen er full av snø, og det er den spesielle snøen barriere plogen forlot deg på slutten av oppkjørselen. Når det er ingen tid å pløye oppkjørselen, en kombinasjon av flaks og kunnskap kan få bilen ut og få deg på vei. Instruksjoner
en

Tilbake bilen inn i garasjen. Planlegg på forhånd under snødekte sesongen. Du ønsker å plassere bilen i garasjen så drivhjulene står overfor snøen. Hvis bilen er forhjulsdrevet, krever dette backing i.
2

Varm opp bilmotoren. Med garasjeport åpner, kjøre bilen før motoren er varm. Alle bilene oppfører seg bedre når du tillater dem å varme opp.
3

Accelerate uten å spinne dekkene. Når du akselererer mot snø, er målet ditt å få opp så mye fart som mulig før du når den store haugen på slutten av oppkjørselen. Trykk på gasspedalen sakte med fast trykk slik at du ikke spinner dekkene. Spinning dekkene vil bare grave bilen dypere ned i snøen.
4

Hold deg i bevegelse. Opprettholde momentum selv om snøen bremser bilen. Så lenge du fortsatt er i bevegelse, har du en sjanse til å komme ut.
5

Styr lysbilde. Når du bryte gjennom haugen av snø på slutten av oppkjørselen, slipper gasspedalen og ikke bremse. Gi dekkene dine en sjanse til å gripe veien, bruke rattet for å etablere kjørefelt posisjon og deretter akselerere sakte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147852.html

Previous:
Next:

driving tips