Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Parallel Park Med en manuell girkasse

lukeparkering kan være en skremmende oppgave, spesielt hvis du kjører et kjøretøy med en manuell girkasse og du prøver å parkere på en høyde. Prosessen med å lukeparkere med en manuell girkasse er mye som parkering med en automatisk girkasse, med bare noen få justeringer. Instruksjoner
en

Sjekk bakspeilet når du nærmer åpen parkeringsplass. Pass på at det ikke er en bil rett bak deg før du begynner å bremse ned. Hvis det er en bil bak deg, sjekk om bilen har nok plass til å passere deg. Hvis det er en en-felts vei eller det er ikke plass, sirkel blokken og komme tilbake til parkeringsplass.
2

Sakte ned gradvis etter hvert som du nærmer deg parkeringsplassen når du slår på signal for å indikere du vil være parkering. Down skifte girkasse å bremse bilen. Ikke bare kysten med clutchen trykkes ned.
3

Stopp kjøretøyet når det er parallelt med bilen foran åpen parkeringsplass. Pass på å la det være minst en fot mellom bilen og den parkerte bilen. Skifte til revers.
4

Se på alle speil for å se etter hindringer eller folk vandre bak deg. Snu for å sjekke blindsonene før du begynner å sikkerhetskopiere.
5

Slå rattet mot fortauskanten og starte sikkerhetskopieringen. Sakte slipper clutchen når du trykker på gassen. Hvis du er parkering på en høyde, kan du la clutchen engasjert og gradvis la foten av bremsen slik at bilen sakte ruller bakover.
6

Styr unna fortauskanten når bilen er halvveis i parkeringsplass å rette bilen ut i verdensrommet. Fortsett sikkerhetskopiering som du gjør dette.
7

Shift inn første gir når bilen er rett i parkeringsplass. Trekk frem til det er rimelig avstand mellom kjøretøy og biler i nærheten.
8

Trekk rattet til høyre slik at dekkene er mot fortauskanten. Holde bilen i første gir og sett på parkeringsbremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147931.html

Previous:
Next:

driving tips