Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Forskjellen mellom vinterdekk og Helårsdekk

Når kjøreforholdene endring i vinter, mange mennesker slår sine dekk ut for solid vinterdekk. Sammenligne alle helårsdekk med vinterdekk kan hjelpe deg å avgjøre om du bør bytte, og hvilke sett med dekk er riktig for deg. Oppbremsing

Vinterdekk er spesielt utviklet for å skape mer jernbane for å gjøre det lettere å bremse i snø og isete forhold. Bremsing med vinterdekk på vinterføre føles vanligvis som bremsing under normale forhold med alle årstider dekk.

Bremse med alle helårsdekk i snø og isete forhold er mer vanskelig og potensielt farlig. Det krever bremse og bremse på en betydelig lengre avstander.
Tire trår

vinterdekk løpebaner er spesielt designet for å håndtere snø og lavere tempatures bedre. Et bredere hjul utforming gir trekkraft og hjelper grave i snøen. Er sporene i dekket bredere også, å skape en enklere kanal for snø og vann til å reise gjennom.

Tilsvarende skjer Helårsdekk har en tynnere hjul design for å gi raskere kjøring på ulike terreng. Rillene er tynnere på alle helårsdekk også, og skaper en jevnere kjøring motorveien overflater, men ikke utvise så lett som vinterdekk.
Pris
< p> Vinterdekk, på grunn av deres angitte utforming og bruk, er generelt dyrere enn et sett med helårsdekk. De fleste vinterdekk detaljhandel for rundt $ 100 dollar hver. Prisene kan variere basert på region, årstid, eller om dekkene er nye eller brukte.
Vinterdekk Fordeler

Winter er svært nyttig i is-og snøforhold. De forbedrer kjøreegenskaper og reduserer risikoen for mislykket bremsing. Vinterdekk er også flinkere til å få ut av isete flekker når en bil står parkert eller fast.
Helårsdekk
p Hvis du bor i et område som ikke har tung snø eller vintre, bør hele sesongen nok for ditt kjøretøy. Den ekstra kostnaden ved å kjøpe vinterdekk samt tiden det tar å bytte dem ut mellom årstidene kan ikke være verdt det, spesielt hvis du bor i et område hvor vintrene er forholdsvis mild.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148258.html

Previous:
Next:

driving tips