Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik søker en Texas License Plate eller VIN Number

Så du ønsker å finne ut hvem som holder parkeringsplass i rommet ditt, eller finne ut hvem som eier bilen som holder lurer rundt huset ditt? Du klarte å notere ned registreringsnummeret, hva nå? Hvis en forbrytelse er begått politiet kan kjøre plate for deg. Hvis ikke, må du få en litt mer kreativ. Denne artikkelen vil detalj de forskjellige metoder du kan bruke for å finne ut en sjåførens navn, adresse, og selv Lien Holder med bare nummerskiltet. Du trenger
Computer (muligens)
Money
Vis flere instruksjoner
en

første avenue ville være å gå til DMV og be lisensen plate informasjon. Men, må du gi dem en grunn til at du ber om opplysningene og i henhold til kravene i den DPAA det vil ha for å være legitim. Årsaker kan være en kriminell eller sivil domstol prosedyre, hvis du er en lisensiert privat etterforsker eller forsikringsselskap. Det er opp til DMV skjønn å gi informasjon til deg, og de kan eller ikke kan vurdere din grunn legitime. Gebyret er $ 3.30 for bare nummerskiltet info, mer hvis du vil tittelen informasjon eller en bekreftet kopi.
2

Din neste alternativet er å leie en lisensiert privat etterforsker. Du kan finne mange oppføringer i den lokale telefonkatalogen eller på nettet. En lisensiert P.I. vil ha legitimitet som trengs for å få resultatene fra DMV. Men du vil bli belastet for kostnadene for informasjon og deres tid. Vær forberedt på å bruke mellom $ 150 til $ 300 for å få informasjon på denne måten. Dyrt, men klare resultater.
3

Så du slo ut på DMV, eller ikke ønsker å måtte gå ned dit, og en privat etterforsker er veien ut av din prisklasse ? Ikke bekymre deg du fortsatt har noen alternativer igjen. Gjør et Google-søk etter Texas License Plate Søk og du vil få millioner av resultater. Nå må du prøve å ikke bli lurt. De fleste av disse domenenavnene er eid av Net Detective, og de vil belaste deg en latterlig avgift og bare ende opp med å selge deg programvare. Andre steder vil at du betaler en månedlig serviceavgift til å melde seg for deres tjeneste. Men du bare vil søke på én plate nummer! Det er noen legitime nettsteder, selv om prisene varierer mye. texaslicenseplatesearch.net er en legitimt nettsted. De belaste $ 8,00 per søk, men resultatene ta tre uker. govdmvrecords.com er en annen søkesiden, koster det $ 29,95 for fem år med tilgang til deres database. Et annet område er 999licenseplatesearch.com som web-adressen sier, lader den $ 9,99 for hvert søk, og resultatene blir returnert innen 24 timer. Dette nettstedet gir også søker etter VIN nummer.
4

Så hvis du ikke har noen venner som er politifolk, og du har en personlig snarere enn faglig eller kriminell grunn for forskningen din beste alternativet er internett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148259.html

Previous:
Next:

driving tips