Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan gjøre en burnout på en framhjulsdrift

"Wiing, wiing, wiiinnng, wiiiiiiiinnnnng, Chirp." Ahh, det sirenekall av en front-wheel-drive utbrenthet, så ofte en kakofoni av lyd og torden med lite i veien for røyk eller raseri. Front-drivere er, nesten per definisjon, mindre kraftig enn bak-drivere. FWD drivverk rett og slett ikke egner seg enten til håndtering eller trekkraft i en rett linje, så produsentene har en tendens til å holde understellet "dårlig oppførsel i sjakk ved å bruke motorer med mer high-rpm hestekrefter enn lave rpm dreiemoment. Dette gjør produktive burnouts litt vanskeligere å sette i gang, men kan gjøre dem lettere å opprettholde. Du trenger
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag, som vil selvsagt være den utbrenthet boksen på en dragstrip. Ingen lovlydig borger ville vurdere å gjøre en burnout noe annet sted, fordi det ville være ulovlig. Konkrete pads og metallplater på en dragstrip er de eneste stedene for å utføre en burnout. Gjør du det på en typisk veien eller på en parkeringsplass kan godt ende opp peppering dine fendere med steiner og smeltet asfalt, som er enda en grunn til ikke å gjøre det.
2

Hell vann fra en fem- gallon bøtte eller slange foran dekkene, og deretter trekke bilen fremover på dammen. Hvis du er på et dragstrip (og selvfølgelig du er), deretter kjøre rundt noen stående vann i Burnout-boksen, og ikke spraye hele stien ned når du vann dekkene. Det er ingen mening i å få bakdekkene våt og risiko destabiliserende bilen når alt du trenger er litt vann på frontene.
3

Sett på parkeringsbremsen, og heve rpm til halvveis mellom motorens dreiemoment og hestekrefter topper. Hvis du ikke har motor data tilgjengelig, bør da 3500 til 4000 gjør det. Lette biler med større motorer, tunge svinghjul og tynne dekk kan initiere en burnout på nærmere dreiemoment peak, mens tunge biler med en liten forskyvning motor, lett svinghjul og fete dekk vil trenge litt mer motor treghet å få ting i gang.

4

La clutchen ut, men ikke slipp den helt som du ville når giring. En plutselig sjokk vil bidra til å få dekkene beveger seg, men hvis de ikke klarer å spinne så du står en utmerket sjanse til å bryte noe dyrt. Slapp clutchen ut i ca 1/3 av tiden som du ville for en jevn lanseringen på gaten, som er å si om 0,5 til 1,00 sekund.
5

Stab gassen for å holde motoren rpm opp som clutch engasjerer. Treghet er nøkkelen her, la motoren falle under sitt dreiemoment topp, og du kan ikke være i stand til å opprettholde utbrenthet. Når du har clutchen helt ut, heve rpm å bare sjenert av din hestekrefter peak å holde dekkene spinner.
6

Hold utbrenthet kommer før du har opprettet en grundig imponerende sky av røyk eller blåst motoren til biter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148084.html

Previous:
Next:

driving tips