Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan slutte å bruke motorbrems

Motor bremsing er teknikken for å bremse ned en bil ved å bytte til et lavere gir, og brukes av førere av traktor-tilhengere og biler med manuelle girkasser. Det er tider når det er nødvendig å bruke motoren for bremsing, men for de fleste sjåførene i de fleste situasjoner, er det ikke bare unødvendig, men hardere på bilen enn å bruke bremsene. Det er fortsatt en god teknikk for å vite. Les videre for å lære hvordan å stoppe motorbrems. Instruksjoner
en

Begynn med å ta foten vekk fra gasspedalen. Kysten i gear til motoren er i ferd med å stall. Hvis du trenger å bremse ned raskere, bruke bremsen inntil motoren er i ferd med å stall.
2

Trykk inn clutchen og bruke bremsen. Gjør dette til du kommer til en fullstendig stopp eller er på reise i den hastigheten du ønsker.
3

Flytt girspaken gjennom girene fra høyere til lavere når du bremse, men ikke ta foten av clutchen. Hvis du synes du må begynne å akselerere igjen uventet (for eksempel når lyset blir grønt mens du bremser), kan du fjerne foten fra clutchen og være i riktig gir for den hastigheten du er på reise.

4

Shift i nøytral når du kommer til et stopp hvis du ønsker, slik at du kan slippe clutchen. Hvis du er bekymret for den tiden det tar å skifte i gir og begynne å bevege seg igjen, kan du bo i første gir og holde clutchen trykket inn, men dette vil øke slitasje på clutchen og gjøre din venstre ben sliten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147907.html

Previous:
Next:

driving tips