Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan dele veien med Motorsykler

Motorsykler har rett til full bruk av kjørefelt. Riders trenger kjørefelt fulle bredde for å svare på og håndtere farer som jettegryter, skiftende trafikk, sterk vind eller oppvirvling av luft fra passerende biler. Aldri dele et kjørefelt med en motorsykkel. Du bør respektere sin plass og posisjon i trafikken. Her er noen trinn for å følge når du deler veien med motorsykler. Du trenger
Automobile
Vis flere instruksjoner
en

Pass som du ville passere en bil, og ikke passerer for nær eller for fort, da eksplosjonen av luft kan blåse en motorsykkel ut av kontroll.
2

Signal din intensjon å slå mens du ser for møtende motorsykkel.
3

Beregn minst en to-sekunders etter avstand slik at syklisten har nok tid til å manøvrere eller stoppe i en nødsituasjon. Både syklister og sjåfører er mer sannsynlig å gjøre dårlige beslutninger hvis det ikke er nok å stoppe avstand eller tid til å se og reagere på forholdene.
4

Sjekk dine blindsoner når du skifter fil. Syklister ridning sammen med en kjørefelt av biler er ofte ute av visningen av sjåføren. En intetanende sjåfør kan endre baner og klippet eller treffer en motorsykkel.
5

forutse motorsyklister 'manøvrer. En syklist vil skifte fil posisjon til å forberede kommende trafikkforhold.
6

Forvent og gi rom for rytteren å tilpasse seg veien farer som du ikke kan se.
7

kompensere for vanskelige kjøreforhold - regn, våte veier, is og sterk vind -. når motorsykkelens bremsing og håndtering evner er svekket
8

betale ekstra oppmerksomhet om natten. Du kan enkelt feilvurderer avstand fordi enkelt frontlys og enkelt hale lys av en motorsykkel kan gli inn i lysene fra andre kjøretøyer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147826.html

Previous:
Next:

driving tips