Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik tester du tyverisikring på en Toyota Previa Van

Toyota Previas i USA kommer med et kjøretøy-hindre tyveri. Systemet er engasjert når tenningsnøkkelen vris til låst posisjon og alle dørene og panseret er låst. Systemet avgir en alarm og blinker de utvendige lysene hvis dører eller hette tvinges åpnet eller hvis batteriet er frakoblet og tilkoblet mens dørene er låst. Den hindre tyveri kutter også startmotorkretsen, hindrer bilen blir startet. Du trenger
Master nøkkel eller undernøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett hovednøkkelen eller undernøkkelen i tenningslåsen. Vri nøkkelen mot høyre til "ON" posisjon. Trykk på driver's-side power-vinduet bryter ned til vinduet er helt åpen. Trykk på passenger's-side power-vinduet bryter ned til at vinduet er helt åpent også.
2

Vri nøkkelen mot venstre til "LOCK" posisjon. Ta nøkkelen ut av tenningslåsen og fest den et sted på din person. Instruere alle passasjerer å gå ut av bilen. Ut av bilen. Lukk og lås alle dører med nøkkelen. Pass på at hetten er lukket.
3

Vent minst 30 sekunder mens systemet setter seg selv. Observer system-indikatorlampe som ligger i sentrum av dashbordet. Det vil blinke når alle dørene og panseret er lukket og låst, for å sikre at systemet er satt
4

Reach gjennom en åpne vinduet og manuelt låse opp døren fra innsiden. Hvis hindre tyveri fungerer som den skal, bør alarmen.
5

Sett nøkkelen i nøkkelhullet på enten driver's-side dør eller forsetepassasjer -sidedør. Vri nøkkelen mot klokken for å låse opp døren og avbryte systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147966.html

Previous:
Next:

driving tips