Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å strekke en tank

Så høyt som de gasspriser er, det blir vanskelig for mange mennesker å drive sine biler, og med å gå frem og tilbake til arbeid. Avhengig av bilen din, kan en tank av gass ikke vare lenge, og det kan ta en stor del av lønnen din for å fylle den opp igjen. Her er noen enkle tips om hvordan du kan få mest mulig ut av hver tank. Du trenger
Oil
Oil Filter
Air Filter
Oil Drip Pan
Wrench
Tire Pressure Gauge
Vis flere instruksjoner
1

Hold opp med vedlikehold. En av de viktigste måtene å hjelpe spare bensin du putter i bilen din er å sørge for at du holde tritt med service og vedlikehold. Følg en tidsplan og produsentens anbefalinger for oljeskift og tune-ups. Hvis du vet hvordan du skal endre din egen olje og ha et trygt sted å dumpe den gamle oljen, kan dette du spare tid og penger. Kjøpe olje og filtre er generelt billigere enn å gå til en bensinstasjon. Det tar ikke mye mer enn en skiftenøkkel og en bunnpanne, og kan gjøres ganske raskt og enkelt.
2

Endre luftfilteret. Regelmessig endre bilens luftfilter kan også gjøre en stor forskjell i gass bevaring. En skitten, tett filter legger mer press på bilens motor fordi det blir mindre luft, og i sin tur bruker mer bensin. Endre luftfilter kan også enkelt gjøres på egen hånd uten å gå til en bensinstasjon.
3

Juster viftereimen. En fan belte som er for stramme kan også påvirke gass bilen bruker fordi det gjør motoren jobbe hardere. Du kan justere spenningen med en skiftenøkkel og når motoren ikke er i gang, bør det gi litt slakk når trykket er brukt.
4

Sjekk tennplugger. Gamle tennplugger kan også gjøre en forskjell i mengden gass bilen din bruker hvis de ikke blir skiftet regelmessig. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du ikke vet hvordan du endrer tennplugger, bør denne jobben overlates til en profesjonell.
5

Slå av AC. Spy opp klimaanlegg kan også bruke mye gass. På disse varme sommerdager, snarere enn sprengningsarbeid det på full effekt, kan du prøve å rulle ned vinduene.
6

Vurdere en mindre bil. Store, tunge lastebiler og SUV bruk litt mer gass enn en liten bil. Hvis det er et alternativ for deg, bør du vurdere å kjøpe en mindre, mer økonomisk bil, spesielt hvis du har å gjøre mye kjøring. En mindre bil har en mindre tank og ikke koster så mye å fylle opp, men det kan også bli mye bedre gass kjørelengde enn en stor bil.
7

Plan dine bilturer i forkant av tid. Hvis du planlegger å dra på ferie, og du kjører, kan du prøve å dra tidlig på dagen når trafikken er ikke tung. Planlegg dine stopper rundt topp, rushtiden ganger ved å stoppe for en pause eller et måltid. Hvis du må ofte stoppe og gå i trafikken og i byen, kan du forvente at gass nål å gå ned mye raskere. Prøv også å unngå å bremse helst det er mulig, og da stoppet på rødt lys eller stoppskilt, ta av og akselerere sakte. Treffer gass og tar av fra en stopp bruker raskt mer gass enn nesten noe annet.
8

Ikke la bilen inaktiv. I løpet av vinteren, er det vanskelig å unngå å gå ut og varmer opp bilen, men en bil som går på tomgang i mer enn ett minutt begynner å bruke opp gassen ganske raskt. Hvis du må varme opp bilen før du kjører den, prøv å ikke la den gå i mer enn noen få minutter. Også, hvis du gi noen en tur og å vente for dem å kjøre et ærend, slår bilen av og ikke la det stå inaktiv. Slå den av og starte den senere bruker mindre gass enn å la det være inaktiv.
9

Sjekk dekkene. Sist men ikke minst, ikke glem å sjekke dekkene. Når dekktrykket er lavere enn den burde være, kan den bruke opp mer bensin og skape fare for deg. Det er aldri trygt å kjøre med dekk som ikke er på riktig lufttrykk, så sjekk dem ofte for å sørge for at de har riktig mengde press. Eierens manuell eller en tekniker kan gi deg informasjon om hvor mye press dekkene trenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147967.html

Previous:
Next:

driving tips