Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Trekk en Flatbed Trailer

Flat bære alt fra høyballer til maskiner og stål. Nøkkelen til vellykket trekke en tilhenger starter med biltype, hengerfeste og lastevekt. Hver har begrensninger ved design. Trekke tilhengeren på veien krever mer konsentrasjon enn normal kjøring. Du trenger
Flatbed trailer
Tie downs
Trailer lys
Trailer reflektorer
Vis flere instruksjoner
en

ordne bærer lasten jevnt på planskanneren. For mye vekt på hver side eller baksiden kan forårsake tipping og andre problemer, spesielt ved vending av kjøretøyet. Sentrer lasten når det er mulig.
2

Sikre lasten med stropper, kjettinger eller bindemidler avhengig av vekt og størrelse. Trekke en traktor med en glassplate med en traktor som veier £ 6000. trenger minst fire Grade 43, 3/8-inch kjedene. Sjekk for statlige og føderale forskrifter når haling store belastninger.
3

Watch for jettegryter og fortauskanter som forårsaker dekk til utblåsning eller forskyve vekten. Mindre flatbeds har små dekk og et dekk funksjonsfeil kan ustabil tilhengeren og lasten.
4

Sakte ned når du nærmer deg svinger. Kjører for fort bærer flatbed ut fordi det ikke kan lene, som risikerer potensielt tap av last og kan resultere i en ulykke.
5

forutse andre sjåførers intensjoner, spesielt når du kjører på flere baner. Bremsing hardt og skrensende skaper en ubalanse og gir deg mindre kontroll over planskanneren.
6

Overvåk tilhenger og last med speil og sidespeil. Se etter stropper flagrende utover og laster som skift eller helle til den ene siden. Trygg dra over å omstille.
7

Backup traileren ved å vri på rattet i motsatt retning der flatbed behov for å gå. Vri med klokken for planskanneren til å ta til venstre og mot klokken for det å gå rett.
8

Stopp for å inspisere tilhengeren og lasten under lange stasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147868.html

Previous:
Next:

driving tips