Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Ship en bil over hele landet

Flytting er en hektisk tid - frakt av bilen bare legger mer stress. Her er hvordan du gjør det enkelt. Du trenger:
Telefon Books
Telefoner
Car Insurance
Shipping Forsikring
Vis flere instruksjoner
en

bestemme når du ønsker å flytte bil. Det tar omtrent like lang tid som å kjøre distansen selv, men vær og andre faktorer kan lett kombineres for å skape en tur som tar en uke.
2

Ring flere flyttebyråer og fortelle dem hva slags bil du vil flytte, de stedene du flytter fra og til, og når du planlegger å flytte. Spør om selskapene kan gi deg referanser.
3

Sjekk dine topp tre valg med Better Business Bureau.
4

Linje opp farten minst to uker i forveien. Sørg for at noen vil være tilgjengelig på pickup dato for å slippe bilen til transportøren.
5

Spør mover hva slags forsikringsdekning selskapet har, og hvis det er en egenandel. Les forsikringspolisen nøye og be om en kopi.
6

Se mover nøye på å flytte dagen. Klipperen skal fylle ut et konnossement, som inkluderer en rapport om tilstanden til bilen din før lasting. Ikke signere skjemaet med mindre du er enig med rapporten. Noen skruppelløse operatører vil merke riper og bulker der det ikke er noen, bare i tilfelle nye kommer under flytting.
7

Ha en banksjekk hendig med ditt innskudd eller forhåndsbetaling å gi til mover på pickup dato. Noen selskaper ønsker å bli betalt på kontoret, så sørg for at du kjenner godt på forhånd hvordan betaling vil bli gjort.
8

Be for henting og levering tid estimater. Få noen løfter - inkludert hva selskapet vil gjøre hvis løftene brytes -. Skriftlig
9

Husk at et bilskip er ca 75 meter lang. Det kan være umulig for sjåføren å få riggen inn i en leilighet kompleks oppkjørselen. Selv enkelte boligområder utgjøre problemer med ledninger, trær og lokale lover. I så fall kan sjåføren be deg om å ta med bilen til en nærliggende parkeringsplass.
10

Fjern alle dine personlige eiendeler fra bilen. De er ikke omfattet av transportørens forsikring.
11

Sjekk bilen ved levering og notere eventuelle problemer på levering rapporten. Når bilen har signert, vil du ha en hard tid på å lage et krav om erstatning ikke bemerket ved levering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147810.html

Previous:
Next:

driving tips