Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Heel-og-Toe Gir ned en manuell girkasse bil

Navnet er litt bedrar, men teknikken av hæl-og-tå nedgiring gjør en sjåfør til å gire ned når man bremser i en rett linje. Det er en racing teknikk som lett kan tilpasses normal road kjøring i en manuell girkasse bil. Hæl-tå nedgiring er laget for å sette deg i riktig utstyr slik at du kan kjøre gjennom et hjørne med maksimal hastighet og kraft. Fra et teknisk synspunkt, er teknikken utviklet for å matche motorens turtall til hjulet hastighet. Du trenger
bil med en manuell girkasse
Vis flere instruksjoner
en

Begin bremsing med høyre fot når du nærmer hjørnet. Bruk ballen av foten din til å legge trykk på bremsepedalen. Dette gir optimal bremsetrykket siden ballen av foten din er på linje med kneet ditt.
2

Plassering av ballen av foten i midten av bremsepedalen vil tillate høyre side av foten til henge seg på bremsepedalen og være nærmere gasspedalen. Dette vil være viktig for de neste trinnene.
3

Trykk inn clutchpedalen med venstre fot.
4

Mens han fortsatt legge press på bremsen pedal med høyre fot, rulle foten til høyre slik at du berører gasspedalen. Bruk ytterkanten av høyre fot å trykke og frigjøre eller "blip" på gassen. Dette vil kort øke motorens turtall for å matche hastigheten på hjulene og sikre en jevn skift. Bare praksis vil hjelpe deg å finne ut den nøyaktige mengden av gass blip kreves i bilen din, men du kan prøve mellom 1000 til 2000 RPM for å gire ned et enkelt redskap.
5

Flytt girspaken inn giret at du vil velge. Dette er vanligvis ett gir lavere at utstyret du var i før bremsing.
6

La ut clutchen med venstre fot.
7

Ta høyre fot off brems og sving inn i hjørnet. Akselerere jevnt ut av hjørnet i riktig gear.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147811.html

Previous:
Next:

driving tips