Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kan jeg sjekke på min lisens i delstaten Florida?

Din førerkort er din billett til å kjøre de åpne veiene og komme til og fra din arbeidsplass. Å vite status for din Florida førerkort er viktig. Du har kanskje nylig solgt en bil og kansellert forsikring, men glemte å ta kontakt med motordrevet kjøretøy avdeling. Nå din lisens har blitt suspendert eller oppsagt for manglende vedlikehold forsikring. Når du vet status på lisensen din, kan du ta de nødvendige tiltak for å komme tilbake på road kjøring. Kontrollere statusen for din Florida License

å sjekke status på din Florida førerkort, besøk https://www6.hsmv.state.fl.us/dlcheck/dlcheckinq og skriv din førerkort nummer i boksen på siden. Du vil da få en status på neste skjerm. Hvis statusen viser "gyldig", ditt førerkort er klar av eventuelle brudd.
Diverse Driver License Statuser

Den elektroniske førerkort sjekk nettsiden kan vise en rekke andre statuer for din Florida førerkort, blant annet "Suspendert", "Avbrutt", "opphevet" og "Suspendert," gi en grunn, slik som forsikring forfalle. Dersom årsaken skyldes forsikring, oppdatere forsikring informasjon på nettet, ved å sende inn en kopi av den gjeldende politikk, tar bevis på forsikring til en Florida Department of Motor Vehicles filial eller ved å ringe (850) 617-2000, og ved hjelp av automatiserte system for å oppdatere din forsikring informasjon.
Kontakte Florida Department of Motor Vehicles

Du kan besøke noen gren av Florida Department of Motor Vehicles i byen din eller byen for å starte prosessen med å gjeninnføre førerkort eller korrigere eventuelle andre problemer eller problemer. Du kan også ringe Florida Department of Motor Vehicles kundeservicesenter på (850) 617-2000 for å få førerkort posten anmeldt.
Annen informasjon Du kan oppdatere

Du kan også oppdatere informasjon om nødtelefon på nettet førerkort sjekk nettsiden. Du kan også gi informasjon om endringer i Social Security tall eller navn, og kontaktinformasjon i tilfelle kjære må kontaktes i en nødsituasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148160.html

Previous:
Next:

driving tips