Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å fly et fjernstyrt fly

Flying et fjernstyrt fly er enkelt, forutsatt at du har riktig fly og riktig tilnærming. Kjøp en nybegynner-vennlig fly, fly forsiktig, og velge en god felt å fly i. Du vil ha en stor og, forhåpentligvis, crash-fri tid. Instruksjoner
en

Velg riktig fly. Det bør være enten en glider eller en elektrisk-drevne nybegynner modell. Den bør ha vinger i en høy plassering på kroppen. Dette vil gjøre det tregere, mer stabil og enklere å fly.
2

Få et fly med tre-kanals kontroll hvis mulig. Mange fly har separate kontroller for balanseror og ror. En 3 kanals fjernstyrt fly vil kontrollere begge på samme tid, noe som gjør jobben enklere.
3

Forstå kontrollene. Et fly vil ha kontroller for gass, heiser, balanseror, og ror. Den gassen endrer hastigheten, heisene flytte flyet opp eller ned, balanseror bank flyet under en sving, og roret snur flyet.
4

Forstå steiling. Flyet trenger en viss hastighet for å generere liv fra vingene. Hvis det går for langsomt eller forsøker å klatre for raskt, vil flyet stall. Du ønsker ikke at dette skal skje.
5

Forstå hvordan å komme seg fra en stall. Senke heisene litt og øke gass. Når flyet gjenoppretter fra stall, kan du flate ut eller begynne å klatre igjen ved å heve heisene.
6

Velg riktig felt. Du vil ha et stort område, fritt for hindringer å fly fjernstyrte fly i. Pass på at det er lite eller ingen vind når du først starter.
7

Launch og lande flyet som vender mot vinden . Dette er den mest stabile vinkel.
8

Når du tar av, gi flyet en god lang sikt. La det komme opp til hastighet før du begynner å klatre.
9

Climb veldig forsiktig først. Hvis du prøver å ta av altfor bratt, kan du stoppe flyet og krasjet i bakken.
10

Når du klatre ca 30 meter over bakken, snu flyet ned til den er kommet tilbake mot Deg.
11

Practice langsomme og milde vendinger, holde flyet i samme høyde.
12

Practice klatrer og dykk. Ikke gå opp eller ned for bratt, men observere hvordan flyet oppfører seg når du endrer høyden.
13

Ikke la flyet kommer for langt unna. Kontrolleren vil ha en begrenset rekkevidde etter som det ikke vil fungere. Dessuten er et fly som er langt borte vanskeligere å kontrollere.
14

Hold styr på tiden. Mange elektriske RC fly har kort batterilevetid, så pass på å lande før batteriene går ut. Du ønsker ikke å gå tom for strøm under flyturen!
15

Land rett, sakte, og milde. Ikke gjør noen svinger når landing. Bare plukke en lang strekning av rett bakken, strupes ned litt, og lette flyet ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147909.html

Previous:
Next:

driving tips