Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en bil med automatgir

Å kjøre en bil med automatgir gjør flere aspekter ved å kjøre automatisert. Det er ingen kopling for å trykke, og bilen skifter tannhjul på egen hånd. Kjører en automatisk bil er mye enklere enn å kjøre en manuell girkasse. Instruksjoner
en

Observer de to pedaler på gulvet i bilen. Bremsen er på venstre side, og gasspedalen er på høyre side. Disse to pedaler vil bare betjenes av høyre fot.
2

Gjør deg kjent med girspaken. Den automatiske girspaken vil ha P, R, N, D, 2 og 1. P er for park, er R for revers, N er for nøytrale, er D for stasjonen, er to for andre gear og en er for første gear. Bruk 2 og 1 for dårlige værforhold, som snø. Første og andre gir vil bare tillate bilen å nå en viss hastighet og turtall.
3

Sjekk at bilen er i park (P). Kontroller at bremsen er trykket, og start motoren. Automatgir biler vil ikke starte uten at girspaken er i parken.
4

Flytt girspaken i drive (D) eller revers (R) for å begynne å bevege seg.
5 < p> Ta foten av bremsen sakte. Bilen vil begynne å bevege seg. Dette er forskjellig fra manuelle girkasser og kan være en overraskelse i begynnelsen. Sett foten på gasspedalen og trykk forsiktig ned for å øke hastigheten.
6

Sakte ned ved å trykke lett på bremsen. Shifting ut av stasjonen eller omvendt er ikke nødvendig en gang stoppet, men holde foten på bremsen til enhver tid. Sette bilen i park når du er ferdig med å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147889.html

Previous:
Next:

driving tips