Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan maksimere på gass kjørelengde Med Shifting

Hvis du har en manuell girkasse bil, kan du skifte mellom girene for å maksimere gass kjørelengde. Målet ditt bør være å eventuelt øke avstanden du reiser på hver tank av skiftende tidlig og bruke motoren til å fremskynde og tregere kjøretøyet. Selv folk som har biler med automatgir kan dra nytte av skiftende teknikker for å effektivisere forbruket, selv om resultatene ikke kan være like viktig. Du trenger
En bil utstyrt med manuell girkasse eller en shiftable automatgir
En turteller (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Slå på bilen din og la den hvile i flere sekunder. Hvis du har en turteller som måler RPM eller omdreininger per minutt, skriv ned lesing når bilen går på tomgang.
2

Når du begynner å bevege seg, kan du prøve å skifte til et høyere gir så ofte som mulig slik at turtelleren fortsetter å lese inn ved eller nær den inaktive nummer. Jo færre turtall at motoren gjør for å reise en gitt avstand, jo mindre drivstoff den trenger. Hold motoren ruse mer hvis du trenger for å utføre manøvrer krever akselerasjon, som passerer på motorveien.
3

Shift bilen i fri dersom det ikke er noen biler foran deg mens du er på en jevn nedgang. Dette vil tillate tyngdekraften til strøm og reduserer drivstofforbruket. Husk at når bilen står i fri, kan du ikke akselerere bruker motoren, så pass på å sette bilen tilbake i gir så snart som mulig.
4

La bilen i gir når bremse ned, ved hjelp av bremsene så lite som mulig. Ved å bruke motoren for å redusere hastigheten, er du ikke øke drivstofforbruket som ville skje hvis motoren jobbet mot bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148298.html

Previous:
Next:

driving tips