Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan øke Chevy drivstoff kjørelengde

Chevrolet største og minst drivstoff-effektive biler er dens tunge lastebiler og SUVer, som Tahoe og Suburban, og den mest drivstoffeffektive er de små kjøretøyer, slik som Aveo og Colbalt. Når gassprisene er volatile og forhøyet, sjåfører ønsker å vite de beste måtene å øke sin drivstofføkonomi. Instruksjoner
en

Få vedlikeholdstjenester på de anbefalte kjørelengde intervaller. Dette inkluderer et oljeskift hver 3000 miles. Holde motoren sunt er en av de enkleste måtene å forbedre drivstofføkonomien i Chevrolet din. Se link "Chevrolet vedlikeholdsintervall" under "Referanser" for en fullstendig liste over alle anbefalte vedlikehold for Chevrolet-modeller.
2

Alter din kjørestil. Akselerere sakte fra en stopp, spesielt når du kjører en tung Chevrolet kjøretøy, som Suburban. Når du forutse en stopp fremover, la foten av gassen og glir til en stopp. Sett cruise control på ikke mer enn 70 miles per time når du kjører på motorvei for å opprettholde en konstant hastighet. Kjører i høy hastighet bruker mer drivstoff. Endre din kjørestil vil ha mest effekt på drivstofføkonomi.
3

Fjern ekstra vekt fra bilen. Mange Chevrolet-modellene er laget for haling og tauing og har nok plass til å passe hele familien sportslige gear. Ekstra vekt tvinger motoren til å bruke mer strøm til å drive bilen, noe som fører til mer gass som blir brent. Denne regelen gjelder også for ekstra vekten som er lagret i reoler og beholdere på toppen av bilen. Disse stativene gjør bilen mindre aerodynamisk og skape drag. Fjern kajakk holdere og skistativ når de ikke trengs.
4

Bruk bensin i stedet for E85 hvis du har en Chevrolet Flex Fuel kjøretøy. Etanol inneholder mindre brukbar energi enn bensin, så biler fylt med E85 vil se en 25 til 30 prosent reduksjon i sin drivstoffeffektivitet.
5

Unngå å kjøre under peak trafikk ganger. Tomgangskjøring i trafikken bruker gass, men bilen ikke reise langt. Stop-and-go kjøring er også vanlig på motorveier i rushtiden, og slik kjøring bruker mer gass enn å kjøre med en konstant hastighet på motorveien. Det tar mer gass for å drive bilen fra en stopp enn å holde den i bevegelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148096.html

Previous:
Next:

driving tips