Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan transportere kjøretøyet langrenn

Du har flere alternativer når det kommer til transport av kjøretøy over hele landet. Hvis du ikke ønsker å kjøre bilen selv (eller taue den hvis den ikke kjører), eller dra det bak en annen bil eller lastebil på en tilhenger, kan du leie noen til å transportere den for deg. Når man sammenligner kostnadene ved å ansette en profesjonell auto transporter til at å gjøre det selv, faktor i kostnadene for gass, overnatting losji, mat og verdien av din tid. Ved hjelp av en profesjonell tjeneste tilbyr også noen lettelser under hva som kan være en hektisk tid ved flytting. Du trenger
Utleie trailer, valgfri
Bil forsikring
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilen langrenn og, om nødvendig, fly hjem eller leie en bil for å kjøre tilbake. Fordi dette er en lang kjøretur, bør du vurdere å spørre en annen sjåfør til å ta turen med deg, både for selskapet og den drivende hjelp. Dette vil også øke kostnadene for venture, siden du vil mest sannsynlig nødt til å betale for hennes losji og mat.
2

Haul bilen bak en annen bil eller lastebil (eller flytting van) ved å leie en trailer. Mange bevegelige utstyr selskaper leier trailere og vil sikre at du får riktig størrelse trailer, og at du kjører riktig størrelse kjøretøy, å hale den andre bilen sikkert og effektivt.
3

Load bilen inn din flyttebil med møbler og andre husholdningsartikler hvis du har leid en flytting av selskapet. Husk at fordi bevegelige selskaper er pålagt å kreve en vekt-basert innbo tariff, dette er et dyrt alternativ.
4

Søk på nettet etter et selskap som spesialiserer seg i å flytte biler. Nettsteder som movecars.com be deg om å velge en opprinnelse stat og et mål staten til å bidra begrense feltet over tilgjengelige tjenester enten statewide eller med metro området. Følg linkene for å kontakte profesjonell auto mover, noen av dem kan transportere bilen din via en åpen lastebil eller i et lukket en. Selv om noen selskaper vil plukke opp og slippe av bilen på steder etter eget valg, vil de ofte tilbyr rabatter hvis du kjører bilen til en av sine terminaler. Noen selskaper har mer enn 100 terminaler landsdekkende.
5

Søk på nettet etter et selskap som du kan leie noen andre til å kjøre bil langrenn. Denne tjenesten, noen ganger kalt en driveaway, avhenger av tilgjengelige drivere og et bredere tidsramme for både henting og levering. Avhengig av hvilken type bil du har, å ansette en sjåfør kan spare deg for hundrevis av dollar. Ta kontakt med din automatisk forsikring for å finne ut hva som er dekket (for eksempel hvis føreren skader bilen eller er skadet i en ulykke).
6

Be om en Original inspeksjonsrapport før du la noen andre kjøre bilen langrenn som en registrering av bilens tilstand ved henting om pre-eksisterende riper, bulker, maling sjetonger, sprekker i glasset, rust og nåværende kjørelengde. Når du får bilen tilbake, sammenligne tilstanden til det som ble registrert i Original inspeksjonsrapport. Oppmerksom på eventuelle forskjeller, og be sjåføren om å signere og datere rapporten. Deretter kontakte bil transport selskap sjåføren ble ansatt gjennom. Selskapet vil samarbeide med deg refundere for eventuelle skader.
7

Spar penger ved å bruke din egen Bilforsikring dekning snarere enn den transporte for mulige skader gjort under flytting, uansett hvordan du velger å flytte kjøretøyet. Sjekk med ditt forsikringsselskap for å bekrefte dekningen din politikk bærer om bilen forsendelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148221.html

Previous:
Next:

driving tips